Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

a piździka na 13 będziesz miał gotowego ?

to za 2tyg wiec pweni juz bedzie gotowy i zwarty
jutro go zaprowadzam do Rafała by zerknol co jest grane

http://fishki.pl/static/posts/19/19588/foto_6d0f9140b7469de5097d96807acf2c6d.jpg

Mario jak rozkręciłem głowicę to było widać gdzie bierze olej itp. więc mam gdzie pitało ale zastanawia mnie ta świeca co prawda przedmuch był w okolicy ale żeby go dmuchało w kierunku świecy ? Znajomy powiedział że możliwe jest nawet iż przez świece spierdziela jak się ceramika pokruszyła. Sam nie wiem.

siemka widzę że pogoda wam do pisała trochę żałuje ze mnie tam nie było

13 jest spotkanie więc się jeszcze spotkamy i nie zapomnij zabrać woreczka z datkami.

ok braciszku

dzokej napisał:

Mario jak rozkręciłem głowicę to było widać gdzie bierze olej itp. więc mam gdzie pitało ale zastanawia mnie ta świeca co prawda przedmuch był w okolicy ale żeby go dmuchało w kierunku świecy ? Znajomy powiedział że możliwe jest nawet iż przez świece spierdziela jak się ceramika pokruszyła. Sam nie wiem.

różne cuda się zdarzają , pisałeś o przedmuchu a nie o braniu oleju - to co w końcu - uszczelka ? ( jak przedmuch ) a pierścień jak brał olej , a może ci żygał olejem ? ,
mnie jest łatwiej stwierdzić jak to widza na własne oczy bo inaczej to jest loteria - a nuż się trafi :-))
ważne że wiesz już co jest grane , jeszcze ta zębata 38 i gitara.

Dokładnie przedmuch był na uszczelce między cylindrem a głowicą były ślady utraty oleju w tym miejscu wcześniej tego nie zauważyłem bo znajdowało się ze spodu głowicy po nalocie na tłoku i zaworach widać że brał olej ale nie wiadomo teraz czy przez pierścienie czy uszczelkę dlatego wymienię od razu pierścionki dzisiaj doprowadziłem sobie zawory do porządku jutro kupie resztę i złoże bestie :))

Tak na marginesie Panowie gdzie spotykamy się tego 13 lipca proszę o propozycje :)

Właśnie wróciłem do domu. Po drodze znalazłem coś takiego jak na fotach :) Co to i kogo? :)

z kąd wziołeś te foty ? to odkurzacz Krzycha :-))

Kurtka i chełmofon wygląda znajomo, hehe
po rejestracji nie wiem,

Mario1 napisał:

z kąd wziołeś te foty ? to odkurzacz Krzycha :-))

Bingo :) Sam je 40 minut temu robiłem :)

No to nie wróżę sukcesu.....

R2_D2 napisał:

No to nie wróżę sukcesu.....

Da Krzyś radę :) Jak odjeżdżałem to rozbierał silnik na części wtórne :)

uuuuu, tragedia, smutek i nostalgia..."to se ne da pane Havranek"...

da se da se

Widzę że przed Sielpią wszyscy DOPIESZCZAJĄ swoje ulubienice :)) A jak tam Wodzu twoja inka ?

dzokej nie tylko dopiesczaja ale i remontuja