Mario , odbierz pocztę.
sory chłopaki dziś nie dam rady dawajcie mi znać na gg tam jestem prawie non stop jak możecie byłbym wdzięczny
Ja już w domu.
Tematy obgadane, kiełbasa i krupniok zjedzony, pies i rybki nakarmione.
Ja i Sami w domu dzieki za spotkanie
bestia ty sie nie tlumacz bo tlumacza sie winni. nawaliles i tyle. forum sie czyta i zabiera glos w waznych tematach. ty tego nie robisz. obowiazkowa obecnosc twoja i prezesa na spotkaniu 13lipca. miejsce jeszcze podamy ale termin to pewnie godz 16:00 i BEZ opoznien !!!!!!
ja rowniez dziekuje za spotkanie i do zobaczenia 13 lipca o 16:00 BEZ opoznien. miejsce sie okarze na dniach jak ustalimy. TO SPOTKANIE OSTATECZNE PRZED WYJAZDEM DO SIELPI
Dokładnie fajnie by było jakby 13-go każdy przybył. Mamy kilka tematów do omówienia i nie tylko :))
i jo w doma , w końcu mogłem troszku przycisnąć mojego potwora w drodze powrotnej :-))
Mario pytanie (GŁUPIE) w okolicy świecy mi spierdziela luft z kompresji widać jak spaliny wydmuchuje ale nie mam w 100% pewności z którego miejsca. Czy uszczelka między cylindrem a głowicą może tak kierunkowo wdmuchiwać ?
Witam ... ja tez juz dawno w domu.... dzieki za mile towarzystwo .pozdrawiam kolegow .. :)))
dzokej napisał:
Mario pytanie (GŁUPIE) w okolicy świecy mi spierdziela luft z kompresji widać jak spaliny wydmuchuje ale nie mam w 100% pewności z którego miejsca. Czy uszczelka między cylindrem a głowicą może tak kierunkowo wdmuchiwać ?
trudno powiedzieć ale sprawdź świecę - ona też ma uszczelkę - może coś nie domaga skoro twierdzisz że w okolicy świecy , z pod głowicy również może dmuchać a kierunek dmuchu może się odbijać od żeberek i kierować kaj chce , weź jakiś spryskiwacz ( woda z płynem ) i psikaj w okolicy na zapalonym silniku - powinno pokazać z kąd zapierdziela.
Grazynka napisał:
Witam ... ja tez juz dawno w domu.... dzieki za mile towarzystwo .pozdrawiam kolegow .. :)))
My też Cię Pozdrawiamy i Dziękujemy że byłaś.
Jestem :)
Mario - wałek nie pasuje - za duża średnica niestety.
Pozdrawiam
No ale nie idzie zapalić tak dmucha a po drugie rozebrałem go dzisiaj i jutro zmienię uszczelki i świecę.
WODZU napisał:
Jestem :)
Mario - wałek nie pasuje - za duża średnica niestety.
Pozdrawiam
ooooooo to hu.....nia
dzokej napisał:
No ale nie idzie zapalić tak dmucha a po drugie rozebrałem go dzisiaj i jutro zmienię uszczelki i świecę.
jak tu wczoraj byłeś to tak nie dmuchał , spróbuj z tym rozpylaczem i pokop go kilka razy ,- tam gdzie ma przedmuch powinno się poznać
Fotki z ogniska :
fotki fajne,
jo tesz w domu
i kolejny spot za nami. Dzięki jeszcze raz wszystkim za spotkanie.Przypominam kolejne 13 lipca godz 16:00 /standardowo/ BEZ OPÓŹNIEŃ i przypominam obecność obowiązkowa. SIERŻANT przypilnuje :))
JEST OSTATNIE SPOTKANIE PRZED WYJAZDEM DO SIELPI WIELKIEJ NA SPOTKANIE Z GRUPA MAZOWIECKA