a do kogo do mnie? nie boję sie Ciebie bo piniędzy i strachu to nie mom :D pitna Ci między drzewami:D
chopy, PAX, PAX...... bedzie juz tego.....
sinaloa napisał:
za tyle zł to ja pierdole więcej zachodu niż to warte a Ty już wiesz sam za ile, a paczke dostałeś?
Ok - nie ma problemu. Za tyle zachodu. Chciałeś masz. Zgłosiłem chęć kupienia wałka przekładni, szczęk hamulca tylniego i lusterek do Inca Street. Zaproponowałeś za groszę - jako że ponoć znasz się na tym. Się okazało że te grosze są gówno warte. Wałek nie ten, szczęki nie te, lusterka nie te.... Jako laik zapłaciłbym za to
wałek - 49
lusterka - 10
hamulce - 12
uszczelka - 4,50
do kupy: 73,50 zł - 6 zł drożej
Sorki ale tekst typu: nie boję sie Ciebie bo piniędzy i strachu to nie mom - nie działają na mnie. Chyba nie wiesz na kogo trafiłeś.....
Jutro - hamulce oddaję, przekładnię oddaję i za tylę życzę sobie zwrot. Reszta mnie wali. Aha - te taile do lusterek za prawie 30 zeta proszę przywieść - bo strachu też nie posiadam.
aaa - nie traf czasami na mnie jak dojedziesz do mnie.
Dla mnie temat zamknięty - szczekaj i strasz innych.
WODZU napisał:
sinaloa napisał:
zresztą mnie jednoSzkoda że zaedytowałeś swego posta i usunąłeś conieco :)
Mało ważne.
Co do zwrotu kasy to myślę że: reszta taili od lusterek i git, hamulce do wymiany i git, wałek Ci oddaję i zgłaszaj reklamację. Różnicę do nowego wałka dopłacę i git. Uszczelki ci nie oddam bo się stargała.... Zresztą 4 zeta nie pieniądz. Bezgotówkowo? Czy dopłata te x zł. po hurtowej cenie za wałek?
Chyba że uważasz że mam sobie kupić z marżą 100% to sobię kupię :)
jak sie stargała?:D
Spoko już bo mają z nami ubaw:)
nie odbierasz tel:(
Po zmontowaniu wałka i dokręceniu wszystkiego nie zadziałało :) przy odkręcaniu obudowy niestety ale się urwała przy zdejmowaniu obudowy przekładni - moja wina. Klnąłem na siebie że nie złożyłem tego na sucho i na tak byle jak aby sprawdzić czy pasuje :) tylko złożyłem na git... Rozumu może nie mam ale siłę mam...
sinaloa napisał:
nie odbierasz tel:(
Wyłączyłem bo młoda mi śpi :) i ją prawie obudziłeś :)
a to przepraszam:)
a będziesz bił jutro? bo jak tak to nie jade
dejcie se już siana albo po razie :-)) ,
wodzu jaki wałek przekładni - co ze starym się stało - skrzywiło ? - masz fotę tego wałka ?
http://i.iplsc.com/-/0002DOFB8Y6YDXL7-C116.jpg
Mario1 napisał:
co tu taka cisza !!! może jakiego grilla grupowego walniemy - cooooo ??????
Jak widzisz specjalnie dla Ciebie abyś nie pisał o ciszy z Rafim walneliśmy 2 strony w ciągu 2h :)
sinaloa napisał:
a będziesz bił jutro? bo jak tak to nie jade
Chyba nie :) Tylko napisz o której mniej więcej jak co to będziesz. Młoda ma pierwszy dzień wakacji i mnie ciągnie w Polskę :)
Będziesz w domu to daj znac bo tel masz wyłączony
a co z grillem chopki - kiedy robimy ? ,- może na grillu się pochlastacie a reszta będzie kibicować "-)) , bo jak nie dzisiaj to ja wyciągam silnik ze skuta mojej -//////////- KONKRET - KIEDY I KTO SIĘ ŁAPIE
Odpadam,dzisiaj wieczorem jadę do Łeby wymoczyć nogi w morzu :).
Odnośnie działania naszej Śląskiej grupy to kiepsko to wygląda.Prezes zdaje się umarł ?,a wice prezes też chyba kończy swój zywot.Nic się nie dzieje,żadnych informacji,żadnych propozycji wycieczek,ogólnie cisza.Czyżby entuzjazm umarł ?.Coś kiepsko wiedze nasz planowany wypad do Selpii,oby się nie okazało że z Mazowieckiej będzie duzo luda,a ze Śląskiej trzech.Jak działanie naszej grupy ma tak wyglądać to nie widzę sensu dalszego działania grupy która ogranicza się tylko do grilla od czasu do czasu,nawet z grilem ostatnio jest problem - na propozycję Maria nikt nie zareagował.
Dziadek100 napisał:
Odpadam,dzisiaj wieczorem jadę do Łeby wymoczyć nogi w morzu :).
Odnośnie działania naszej Śląskiej grupy to kiepsko to wygląda.Prezes zdaje się umarł ?,a wice prezes też chyba kończy swój zywot.Nic się nie dzieje,żadnych informacji,żadnych propozycji wycieczek,ogólnie cisza.Czyżby entuzjazm umarł ?.Coś kiepsko wiedze nasz planowany wypad do Selpii,oby się nie okazało że z Mazowieckiej będzie duzo luda,a ze Śląskiej trzech.Jak działanie naszej grupy ma tak wyglądać to nie widzę sensu dalszego działania grupy która ogranicza się tylko do grilla od czasu do czasu,nawet z grilem ostatnio jest problem - na propozycję Maria nikt nie zareagował.
dokładnie Dziadek - większość ma to w D...e poza WODZEM i Arturo którzy odpisali , Ś G M podupada - to był tylko chwilowy entuzjazm a ja idiota z tego powodu kupiłem piździka , dupcze to i zrobię sobie grilla na balkonie niech sąsiedzi mają smaka.
Witam na początek wyjaśnienie co do nie których mówiłem tyle razy że jak jestem w pracy to nie ma szans na kontakt ze mną czemu to opowiem wam na jakimś spotkaniu na teren pracy nie można nawet wnieść głupiego aparatu fotograficznego. Takie twarde zasady i zakazy. Więc dla jasności ja nie lecę w kulki. ale pogadamy o tym na spotkaniu. Co do akcji to też nie śpię tylko działam na Opolskim nasze kosze już są mn.
DAKAR nauka jazdy
szpital wojewódzki Opole
kilka restauracji pizzeri itp.
sorki za tel ale proszę o zrozumienie.
nie wieżę że raz dziennie nie da się spojrzeć do netu i 2 słowa napisać - to tylko lenistwo i tyle .
Witam ... Mario ja zagladam co drugi dzien :)))... .. moze pogoda sie poprawi ...bo lata jak nie widac tak nie widac ...caly tydzien do d...y ..juz nie bede brzydko mowic ...:)))pozdrawiam kolegow i kolezanki .........
Dzisiaj nie da rady nie ma mnie już na śląsku ale jutro moge zahaczyć o spotkanie nawet by mi sie to przydało po co całotygodniowym stresie.
Ale pewno jutro nie dacie rady Mario jak co do to pisz