Ano jasne :)
To może jutro koło 16 grillek?
Ano jasne :)
To może jutro koło 16 grillek?
nie wiem jak reszcie pasuje , równie dobrze może być nierdziela
Nie pasuje....
Niedziela OK.
Wodzu, a pizdzika to ty zleperował? Aaa?
Nie zreperował... Wszystkie części które dostarczył Rafi okazały się niepasujące... Szlak mnie trafia.... Nie cierpie grili w niedziele.....
No to nieciekawie....
A dlaczego nie cierpisz grilli w niedziele? Czyżby to poniedziałkowy kac tak przestrasza? ;)))
Po grilu to ja lubię odpocząć a nie o 5.30 wstawać do roboty....
WODZU napisał:
Nie zreperował... Wszystkie części które dostarczył Rafi okazały się niepasujące... Szlak mnie trafia.... Nie cierpie grili w niedziele.....
to co jest nie tak z tymi tajlami
Ręką h.... nie oszukasz, szkłem d... nie otrzesz. Się nie znam na tajlach ale - wałek nie pasuje (za mały), hamulce nie pasują (za małe) lusterka nie pasują (brak tajli). 65 zeta wyje... w błoto - mam nadzieję że Rafi przyjmie zwrot :)
WODZU spróbuj tukej poszukać ,- ja tam będę brał klamory do skuta od mojej bo zaczynam go rozbierać .
http://motor-x.pl/
no niezłą mi renomę robisz sam żeś się napalił z intercarsu z wyprzedaży jutro zwrot gotówki.WODZU napisał:
Ręką h.... nie oszukasz, szkłem d... nie otrzesz. Się nie znam na tajlach ale - wałek nie pasuje (za mały), hamulce nie pasują (za małe) lusterka nie pasują (brak tajli). 65 zeta wyje... w błoto - mam nadzieję że Rafi przyjmie zwrot :)
Rafi :) Nie o to chodzi :) Ja się na tajlach nie muszę znać :)Śię nie napaliłem tylko dostałem propozycję :) A jako że tanio to idę jak w dym :)
Napisz że Ciebie i mnie zrobili w ... a nie że Ci renomę robię. Ja się na tym nie znam...
obydwoje sprawdzaliśmy na necie że do inci jako że to był dystrybutor tych skuterów to części miały być do inci street a że dali jakie dali to trudno nabili w butelkę i tyle wymiarów podanych nie było jeśli ktoś mówi że to te części i to jeszcze dystrybutor to jak mu nie wierzyć to teraz niw wiem co mam robić wymieniać czy oddawać kasę
zresztą mnie jedno
sinaloa napisał:
obydwoje sprawdzaliśmy na necie że do inci jako że to był dystrybutor tych skuterów to części miały być do inci street a że dali jakie dali to trudno nabili w butelkę i tyle wymiarów podanych nie było jeśli ktoś mówi że to te części i to jeszcze dystrybutor to jak mu nie wierzyć to teraz niw wiem co mam robić wymieniać czy oddawać kasę
Jak kupowałeś jako firma to zgłaszać reklamację - chodzi o wałek - ja bym tak zrobił.
A wracając do tej naszej akcji kupę gadki Zona Wodza sie namordowała a każdy to ma w d..pie zero reakcji i na gadce sie skończyło jak powstało tak poległo
to po kiego h...ja trąbisz na około ty już wiesz co;P
sinaloa napisał:
zresztą mnie jedno
Szkoda że zaedytowałeś swego posta i usunąłeś conieco :)
Mało ważne.
Co do zwrotu kasy to myślę że: reszta taili od lusterek i git, hamulce do wymiany i git, wałek Ci oddaję i zgłaszaj reklamację. Różnicę do nowego wałka dopłacę i git. Uszczelki ci nie oddam bo się stargała.... Zresztą 4 zeta nie pieniądz. Bezgotówkowo? Czy dopłata te x zł. po hurtowej cenie za wałek?
Chyba że uważasz że mam sobie kupić z marżą 100% to sobię kupię :)
sinaloa napisał:
to po kiego h...ja trąbisz na około ty już wiesz co;P
to do mnie? :)
za tyle zł to ja p******** więcej zachodu niż to warte a Ty już wiesz sam za ile, a paczke dostałeś?
Nie ten temat ale dostałem :) Jest napisane o tym tu:
http://www.skuterowo.com/forums/topic/sgm-akcja-motoksiazka-motorowerzysci-dzieciom/page/3
:)