dajcie znaka jak podejmiecie jakąś decyzję , chyba że spotykamy się i podejmujemy decyzja na miejscu kaj jadymy - wiadomo jakiś grill i pluskanie się
no widać nie umiecie sie zdecydować ja jade sam nie będę kisną miłego popołudnia panowie:)
ja tym tez gdzies wybyl ale massyna w rozsypce
no i zaczelo padac :(((((
Witam Krzysiek juz nie pada ... trza bylo sie wybrac na kopiec .niedaleko jest osrodek reding klub jest tam jakas impreza ..festyn :) pozdrawiam kolegow ...
Mario ... a kaj to mniej wiecej jest ??? pozdrawiam ...
:) Dziadek niewazne ... :):) wiadomo o co chodzi ....:)
Grazynka szkoda ze nie dalas wczesniej znac to bym sie rowerkiem kopnol. w sumie niedaleko
noo widzisz .... szkoda ze nie mam jakiegos kontaktu do ciebie ... dalabym ci znac wczesniej.. rzadko wchodze na forum i dlatego ..
kom 601379964 gg 1427858
Dzieki ... :)))
ciekawe co Dziadek napisał, że Go wycieli? :) pewnie sprośnie było :) taka szkoda :)
Artur tak z innej beczki - nie podeszła by ci taka owiewka http://allegro.pl/szyba-owiewka-skuter-motorower-mz-benzer-klasyk-i3339253243.html
Mario, za duża. U mnie lampa ma 16 cm średnicy, a tu dziura na 20 cm.
Gadałem z dzokejem, on ma kogoś kto robi na zamówienie. Nie wiem tylko jak długo to potrwa, ale poczekam.
Hanita napisał:
ciekawe co Dziadek napisał, że Go wycieli? :) pewnie sprośnie było :) taka szkoda :)
Na skuterowo jest cenzura :).
Witam ..Hanita... Wielki Brat czuwa i ma wszystko oko .... pozdrawiam
Wielki brat zezuje i tak mu zostanie :)
co tu taka cisza !!! może jakiego grilla grupowego walniemy - cooooo ??????
Standardzik :) Deszczyk w weekend :) To do grila :) A czemu tu tak cicho? Może zakopali się w żołędziach i zasneli snem zimowym???:)
jak deszczyk to i miejsce murowane w Chorzowskim parku :-))