Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

pierdziele - zamawiam pizze !!! bo już mam głód

Smacznego Mario :)))
Będziesz dzisiaj u Damiana ?

Grazynka napisał:

Witam ... Mario ja zagladam co drugi dzien :)))... .. moze pogoda sie poprawi ...bo lata jak nie widac tak nie widac ...caly tydzien do d...y ..juz nie bede brzydko mowic ...:)))pozdrawiam kolegow i kolezanki .........

Grażynka zajrzyj jutro może oszołomy się ockną to by my zrobili grilla w Chorzowskim parku , a jak by brakło placu to do Wodza na posesję :-))

dzokej napisał:

Smacznego Mario :)))
Będziesz dzisiaj u Damiana ?

a z jakiej to okazji ? to on ma wpaść te parę metrów :-))

mario1 ja niczego nie mam wdupie i jutro wykorzystam dzionek do "rozpuszcenia"plakatow na miescie w nzajomych miejscach by naglosnic temat

Krzyś - nowe plakaty się już drukują :) Te ze zrywką :)

do mnie dotarły od Rafała wczoraj te bez zrywki

WODZU napisał:

Krzyś - nowe plakaty się już drukują :) Te ze zrywką :)

Jak się już wydrukują to daj znać,podskoczę do Ciebie po jakąś część,w pracy ozdobię autobusy wewnątrz plakatami :).

Dziadek100 napisał:

Jak się już wydrukują to daj znać,podskoczę do Ciebie po jakąś część,w pracy ozdobię autobusy wewnątrz plakatami :).

Spoko. Jak będę miał je na składzie to daję info :)

Panowie i Panie to jak? Robimy jutro grilla? Jako że w Chorzowie będzie pewnie full to proponuję spotkać się np. o 16 na CPN-ie na Bańgowie i kulniemy na Rogoźnik?

Ok, wchodzę w to.

No to jest nas już dwóch :) Czekamy na następne akcesy :) (ekcesy...?)

trzech bo ja tez :)

no forum tez poszło
http://www.lonelywolves.cba.pl/viewtopic.php?f=4&t=16

I git :)
Kto jeszcze? Komu, komu bo idę do domu :)

Krzychu, naprawiłeś już pizdzika?

Artur ciagle czekam na czesci ktore sa u Rafala
jak wszystko bede mial w domu to sie biore za robote z tym

dasz rade do jutra do 16?

dzisiaj był zajebisty dzień (chodzi o pogodę) może jutro też będzie ślicznie ja jak zwykle w niedziele wracam do pracki.
Tak na marginesie proponuję spotkać się 13.07 przed wyjazdem i jeszcze wszystko dograć tylko pytanie gdzie sie spotkamy? ma ktoś jakieś propozycje?

Artur nie ma opcji bym go zrobil

Rafała nie ma na Śląsku a on ma części chyba co nie ?>

No to jak chcesz przyjechać? Czym?