Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

Ty to masz się dobrze ja muszę jeszcze siedzieć parę godzin w robocie i wracam na Śląsk. Tutaj leje jak h.. byle jutro było przyjemnie ale szczerze nie wróże fajnej pogody.

jest klara więc chyba i bak można ściągnąć :-))

Chopy co z jutrzejszym wypadem ???????

już pisza na Koszęcinie bo dopiero terozki wlazłem do chaty

Witam ... nie wiecie przypadkiem kiedy bedzie lato ???pozdrawiam kolegow ...:)

Lato?........ Już było, hehe

Mam nadzieje że jeszcze nas odwiedzi :) ale kiedy? tego nie wiedzą nawet najstarsi górale :))

hmmmm kiedy juz bylo lato ????.... czy cos przegapilam ??? ...:)))

wszyscy chyba przegapiliśmy :(

e tam , ja kąsek lata nawet w Koszęcinie widziałem

jak wygląda kąsek lata? może my mamy w Warszawie ten kąsek a ja nic nie wiem na ten temat? :)

słonecznie i bezwietrznie - ale tylko chwila :-))

a prawdziwe lato będzie tylko w ostatni tydzień lipca i to z okazji spotkania Śląskiej i Mazowieckiej Grupy - tak że kto chce skorzystać z letniej chwili to zapraszamy :-))

Lato Mario będzie tam gdzie my :)

nie żebym robiła w swoje gniazdo :) ale Mazowsze coś się kiepawo zbiera, chociaż ostatnio dali rade i grilowali, więc kto wie, może i ja gdzieś tam się odnajdę i zobaczę kasek lata. Macie jakiś program, pomysł na to spotkanie ?

wszystko w trakcie wyjdzie - bo jak się planuje to dupa zbita - jak na złość nic nie wychodzi.

i oki ja tu nowa więc nie wypowiadam się w tym temacie. Na żywioł? oki :)

Dokładnie - i tak wychodzi najlepiej :-))

Chłopaki ze Śląskiej problem nasz Fun pag na Facebooku został zaatakowany rzekomo przez hakerów i nie mam kontroli nad nim co robić ?
Chcą abym potwierdził swoje dane przez wysłanie im skanu mojego dowodu osobistego ale to ich chyba pojebało.

o qtwa.....
zaraz tam zajrzę...

nic się nie dzieję....