Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

ale jak chce sie zalogować na stronę to wychodzi taki komunikat wyśle ci zaraz emailem

Seba poczytaj
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wyslij-nam-swoj-dowod-a-odblokujemy-ci-konto-na-fa,1,5311868,wiadomosc.html
lub to
http://www.dobreprogramy.pl/Facebook-wprowadzi-weryfikacje-kont-poprosi-o-przyslanie-mu-dokumentow,Aktualnosc,30338.html
znaczy to czy rzeczywiście my to my ja bym nie wysyłał ale to moje zdanie.

Wygląda to właśnie tak jak pokazałeś przeważnie dotyczy to kont firmowych lub właśnie takich ja to

Niech sie pierdoli facebook, totalna i permamentna inwigilacja. DOŚĆ!!!

Likwiduje konto!!!!!!!!!!!!!

Generalnie tłumaczą się tym aby hakerzy nie tworzyli lipnych kont o takich nazwach jak np nasza grupa i nie wysyłali wiadomości do innych czy coś w tym stylu

R2_D2 napisał:

Niech sie pierdoli facebook, totalna i permamentna inwigilacja. DOŚĆ!!!
Likwiduje konto!!!!!!!!!!!!!

Oj nie wiem czy to cos ci da , ja kiedys usunalem konto na fejsie , po okolo 5 miesiacach chcialem zrobic nowe , ale z.ciekawosci sprobowalem zalogowac sie na stare i zonk ,

Wyskoczylo mi ze moje konto bylo dalej aktywne bo "twoi znajomi tesknili za toba " Facebook to najwieksza inwigilacyjna baza danych jaka kiedykolwiek powstala , za.niedlugo bd scigac kazdego kto nie.ma fejsa bo to znaczy ze cos ukrywa xd

poszło, zobaczymy jak będzie....

ja na szczęście nie miałem okazji założyć konta na fejsie i nie mam zamiaru - ( kopia dowodu ? ich chyba pogieło , żeby hakerzy mieli wszystkie dane jakie potrzebują na włamania )
Jest coś takiego jak ochrona danych osobowych

Ja Rafał to je to ale sprawa rozwiązana i obeszło się bez dowodów. Ja kiedyś mianowałem wodza adminen i on miał pełen dostęp ze swojego konta, więc teraz on powiązał moje konto prywatne i sprawa załatwiona a co do dowodów to Facebookowi coś się na stykach poj....o :)

Na naszym forum info na temat czapeczek wejdźcie

Panowie i Panie ze Śląskiej sprawdzić pocztę e-mail :)

Odpowiedź już poszła...

Dzokej nie troluj! Nie podbijaj wątku, tylko naucz się edytować posty!
Zaśmiecasz niepotrzebnie forum seryjnymi postami. Chłopie poczytaj regulamin!

Hindenburg edytować to sobie możesz sam a po drugie wpierdzielasz się pierwszy raz na temat i układasz warunki. WIĘC OPUŚĆ TEN TEMAT !!!
i rób sobie porządek ale w szafie :))) Pozdrawiam

Hindenburg napisał:

Dzokej nie troluj! Nie podbijaj wątku, tylko naucz się edytować posty!
Zaśmiecasz niepotrzebnie forum seryjnymi postami. Chłopie poczytaj regulamin!

Hindenburg nie troluj tylko zmykaj do piaskownicy - tam możesz dzieciom tłumaczyć co mają robić .

hindeburk to trol i pajac i nie umie czytac ze zrozumieniem
chin de burk to znaczy chinczyk i burak

Widocznie masz racje torpendo :) Jak tam motorynka?

motorynka fajnie jezdzi ale teras jes desz i jusz tak za bardzo nie jezdze ale jest fajnie a hineburk to burek i burak i nie pszejmuj sie tym

Nie ma się czym przejmować :)

Wyzwiska - to są argumenty pryszczatych wyrostków. Jak brak argumentów, to lecą epitety.

Pogadajcie sobie na jakimś czacie, a nie podbijacie bezsensowny wątek.