I jak zwykle pogoda pod psem ku... co z latem tego roku?
Lato? już było.
Nie zauważyłem chyba przespałem :)
A tak na marginesie synoptycy zapowiadają zmianę pór roku od teraz będą tylko dwie pory. LATO I CIULATO :))
gliwice przestalo lac ale wychodzi ze to chwilowe :(
Ja siedzę w hotelu i za oknem mam deszcz przelotny ale jeszcze nie dawno zaiwaniało solidnie
Chorzów jak na razie spokój - nawet zębatkę wymieniłem na 17 a i u Ostrego hamulec opanowany , jak tak dalej będzie to na Amelongu chyba grilla po peludniu zrobimy :-))
Mario1 napisał:
Chorzów jak na razie spokój - nawet zębatkę wymieniłem na 17 a i u Ostrego hamulec opanowany , jak tak dalej będzie to na Amelongu chyba grilla po peludniu zrobimy :-))
A z tyłu jaką masz? I jakie wrażenia po wymianie?
tył tak jak było 41 a wrażenia nieziemskie bo nie testowałem po 3 browarkach , ale Ostry przetestował i godał że całkiem ok 70km/h przy 7 tyś. obrotów - mocy za wiele nie stracił , do twojego Artur widziałem 38 na tył ale cholera była droga 70 zł.
no to super, tylko żeby nie wyczuwał górki wcześniej niż ty ją zobaczysz,
U mnie też tak jest, 7 tyś. obrotów - 70km/h
zębatki : 14/41
Ale najlepiej pracuje od 5,5 do 6,5 tyś obr.
Mario, szukam jeszcze owiewki albo szyby, co by aerodynamikę poprawić. Jakbyś miał jaki namiar na ciekawe szyby to daj znać.
Pogadam z gościem co mi robił szybę i jak coś zamówię dwie bo moja poszła razem z dzikiem :)
Dzięx,
tylko ja mam trochę mniejszą lampę niż twoja, ale jak tylko jest taka możliwość zrobienia na wymiar to bym był zadowolony.
Seba, tel masz wyłączony???
Tak potem zadzwonię a tak na marginesie to jak się spotkamy zmierzymy i zadzwonimy do niego
ja muszę poszukać ala czoperowatej bo innej nie da rady zamocować tz. chodzi tu raczej o mocowania , Seba jak da radę coś do mojego to też się będę pisał .
do mnie mniej więcej coś takiego http://allegro.pl/extra-duza-szyba-do-choppera-windshield-jasna-i3265518354.html ale do Arturo to nie mam pojęcia jaka by tam pasowała wyglądem.
Panowie i Panie chyba nici z wypadu z powodu pogody choc mnie tez sie plany poje..... mam caly piatek i popoludnie sobotnie w pizzerii
O, to ty też będziesz w weekend pracował, przynajmniej nie ja jeden...
Mario, coś takiego tylko mniejsze, albo klasyczne owiewka jak ta:
http://allegro.pl/szybka-owiewka-przyc-zestaw-montazowy-fv-szczec-i3260078089.html
ja zjechalem na 4 dni i pogoda do bani ,wychodzi ze lepiej bylo zostac i kase trzepac
Witam ...:) sory ze dopiero teraz sie odzywam ... jakie wrazenia ?? hmmm super wraznia ... :)milo mi ze was poznalam .. jak bedziecie sie znowu wybierac na jakis wyjazd .. prosze o kontakt ... jezeli mi tylko czas pozwoli chetnie sie wybiore ...nooo i dzieki za odprowadzenie :)) na kopiec ....serdecznie pozdrawiam wszystkich ........milo bylo poznac ...