Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

Mam wrażenie panowie że ignorujecie moje posty :(,Robimy jutro grila czy też nie ?.Oczekuję konkretnych odpowiedzi....

jeśli o mnie chodzi to nie mogę dać 100% odpowiedzi.....

trudno co kolwiek powiedzieć , ale spotkać się zawsze możemy .

Jako że dopiero dotarłem z pracy do domu i mam jeszcze parę spraw do załatwienia - odpadam.

Dziadek, ten grill to dzisiaj? czy jutro? Bo jak dzisiaj to nie bardzo mogę....

Mario co do forum to jeszcze trzeba go przestawić ale już jest ok możesz pisać i pisać do woli? Co do grilla to niestety ale ja odpadam w domu będę dopiero w piątek.

Panowie poszukuję chętnych na dziś do przestawienia gówniarzowi piździka - zipp basic , słowa nie dotarły do niego co mu gadałem więc trza mu go przestawić
SĄ CHĘTNI ?

Mario jo sie zgłaszom ;p

Poczekaj z tym do soboty wszyscy podjedziemy :) może zrozumie

Mario1 - ja mogę podjechac. Autobusem ale mogę. Mam kominiarkę jak co :)

Hyba nie chodzi o przestawienie skuterka tzn. prędkość mu zwiększyć ?

a ja moge przyjehac skóterem, mam motorynke, tylko nie mam tablicy rejstracyjnej i papieruf na motorynke, ale jezdzi fajnie

no to zajebiściacha , na razie gnojek się uspokoił i zrozumiał - dzięki Damianowi bo ja już mu chciałem miche wyklepać , torpendo - motorynki mile widziane :-)) ,

GrillMen nie o takim przyśpieszeniu myślałem ale to też dobre bo jak pociągnie manetkę to odrazu spadnie

Panowie a co z jutrem ? o ile będzie w miarę pogoda

Z R2_D2 myślimy nad wypadem na Rogoźnik :) Woda, klimat, grill i ŚGM. :)

Jeżeli ktoś jest chętny na grilla nad wodą to zapraszamy. Zbiórka - Czeladź stacja paliw Statoil godzina 14.

Dobry pomysł WODZU

warunek - pogoda,
jak będzie deszczowo to nie ma sensu,
jak słonecznie to OK

To chyba normalne :)

jak to widzę o już wiadomo co jutro będzie

http://pogoda.interia.pl/prognoza-szczegolowa-katowice,cId,13095

Znaczy, nie zbadane są wyroki niebieskie.......
obaczym jutro co będzie.

Standard - wolne to pada i pogoda do d... Trudno, może następnym razem...