Witam, tak sobie czytam i czytam wasze wpisy widzę humor dopisuje :)
Ktoś wspominał o Koszęcinie. Jestem z Lublińca więc mam 15 km, jak będzie pogoda to podjadę chętnie się spotkam.
Witam, tak sobie czytam i czytam wasze wpisy widzę humor dopisuje :)
Ktoś wspominał o Koszęcinie. Jestem z Lublińca więc mam 15 km, jak będzie pogoda to podjadę chętnie się spotkam.
tylko się nie zaczytaj i nie rozmarz bo tu humorki zawsze dopisują a co dopiero na spotkaniach .
Chopki w NETTO będzie 2-osobowa buda napole za 7 dych - to dla tych co na gwałt szukają
http://www.okazjum.pl/netto/gazetka/gazetka-promocyjna-netto-27-05-2013,16121.html
Byłem w netto, oglądałem - nie warto
Kupiłem natomiast materac dmuchany za 30,
ale stołki są
Ja się właśnie zastanawiam co kupić czy materac czy kalimate ?
teraz mam materac i karimate, materac cięższy, ale do spania lepszy, dupsko nie leży na glebie, hehe
Tu masz racje muszę pomyśleć bo jak przyjdzie to wszystko załadować to może być problem :) Namiot śpiwory, materace, jakieś cuchy coś do jedzenia itp. chyba trzeba będzie zamówić przyczepkę :)
Namiot owinąłem materacem, zrobił się jeden tobołek. jeszcze tylko psiwór, torba z bambetlami, sakwy po bokach i już. Plecaka chyba nie będę zabierał.
Ja będę miał chyba 2 jeden na baku a drugi będzie siedział za mną młody chce jechać więc go zabiorę.
a twoja kaj ? na moich plecach :-))
Moja nie pojedzie co ty tłumaczyłem wam już :((
Nic na to nie poradzę ale jest jeszcze troszkę czasu i kto wie jak to wszystko się zmieni. Liczę na CUD
Panowie czas pomóc !!!
http://lonelywolves.cba.pl/viewtopic.php?f=15&t=10
hasło do tematu przesłałem do każdego e-mailem.
kto nie otrzymał to zgłosić problem.
No panowie a jo to nie mom nic na e-mailu czemu
Bo nie mom twojego e-maila dlatego.
Prześlij mi adres i ci wyśle wszystkie informacje.
grupamotorowerowa@gmail.com
szukom szukom i nie moga znaleź , ale jakiś czas temu coś mi się o ślepia otarło - ni ma.
WODZU
Mario1 napisał:
a może tak to my zrobimy pogodzie na przekór ? niech leje a my będziemy papać ....
Życzę powodzenia :) Mnie już torbę zmoczyło tego roku.....
A tak apropo to nie ten temat... Sami sobie spamujemy i burdel robimy....
Dobrze godosz WODZU - ja już też parę razy zmokłem i o dziwo jeszcze żyję
Mario1 napisał:
... ja już też parę razy zmokłem i o dziwo jeszcze żyję
Też żyję ale nie lubię stać z mokrym h. i mokrą d. - żadna przyjemność jak dla mnie :)
To jak panowie myslimy o jutrzejszym grilu czy liczymy na cud w czwartek ?.
Cuda się zdarzają:) ale nigdy z pogodą. Powiem wam że do piątku będzie lipa.
lipa to jest z tym twoim forum dzokej , piszę posta i trzeba czekać na zaakceptowanie - żeby to funkcjonowało poprawnie to zrób zmianki albo siedź non stop na nim i wydawaj zgody .