Nie wytrzymałem, musiałem ten temat założyć :) Tak więc tu opisujemy swoje plany wycieczkowe na rok bieżący.
Zacznę od siebie: - mam zamiar zrobić kilka wycieczek 2-3 dniowych do 1000 km jedna. Mam już kilka celów np. Żmigród + Wrocław; - Zlot Gwiaździsty 2013 Częstochowa - obowiązkowo !; - Majówka 2013 Bielsko Biała + Ojców + Góry Świętokrzyskie; - wakacje - wyprawa. Będę się starał o 2 tygodnie urlopu, są pewne pomysły (moje i Karbona) ale jeśli to nie wypali to mam pomysł na fajną wyprawę :); - wycieczki z Grupą Mazowiecką. Tu myślę, że uda się zrobić kilka fajnych wyjazdów jak wycieczka do Kazimierza, wycieczka do Otwocka, wycieczka pod namioty do Sielpi itd.
Planuję w maju pojechać do Ojcowa i spowrotem,ot taka wycieczka krajoznawcza.Na 100% pojadę również do Wisły,ale okrężną drogą z dala od ruchliwych dróg.Trasa wiedzie przez Imielin-Bieruń-Oświecim-Kęty-Czaniec-Porąbka-Tresna itd itd-Szczyrk-Przełęcz Salmopolska-Wisła.Tę wycieczkę planuję zrobić w dwa dni aby nacieszyć się pięknymi widokami :).Pewnie tych wycieczek będzie więcej ale nie wybiegam aż tak bardzo w przyszłość.
Kisiu1981 napisał: Ja bym chciał w tym roku odbyć jakąkolwiek wycieczkę. Nie marzę o niczym szczególnym ale po prostu o jednorazowym oderwaniu się od codzienności...
Rzeczywiście masz tendencje do narzekania :).Kisiu1981 wiosna idzie,za tydzień ma być 10 stopni ciepła,czas wyjmować skutery z garaży :).
Dobra to i ja coś dorzucę :) - kopalnia soli kamiennej KŁODAWA. - spotkanie z żubrami i nie tylko HAJNÓWKA. - wielka dziura w ziemi czyli kopalnia węgla kamiennego BEŁCHATÓW. - zobaczymy co urodzi się w Grupie Mazowieckiej. - może jeszcze raz TRZEBNICA. - BORY TUCHOLSKIE siedzą mi w głowie od 3-4 lat. Nie no Kisiu smutno to zabrzmiało , trzeba Cię gdzieś wywieżć.
Kisiu1981 napisał: Ja bym chciał w tym roku odbyć jakąkolwiek wycieczkę. Nie marzę o niczym szczególnym ale po prostu o jednorazowym oderwaniu się od codzienności...
Rzeczywiście masz tendencje do narzekania :).Kisiu1981 wiosna idzie,za tydzień ma być 10 stopni ciepła,czas wyjmować skutery z garaży :).
Wszystkich motorowerzystów z Zabrza i okolic zapraszamy do wspólnego wyjazd na otwarcie tegorocznego sezonu na Jasnej Górze, który odbędzie się dnia 20 kwietnia (sobota) rozpoczęcie godzina 11:00. Zbiórka wszystkich chętnych odbędzie się na parkingu Urzędu Miejskiego w Bytomiu o godzinie 07:30. Serdecznie zapraszamy. Wszelkich informacji udzielimy e-mailem. Wspólna wyprawa, niezapomniane chwile, nowe znajomości, Warto tam być razem z nami www.samotnewilki.cba.pl Polecam i pozdrawiam Dżokej
Od kilku lat marzy mi się wyprawa do Lwowa ale w tym roku znowu nici brak zainteresowania i kasy ale na pewno będzie wypad na zlot kwiecień Szymbark 90km, Czymanowo czerwiec 84km,Polanów lipiec 60km,Ślesin 198km - Gołuń 108km maj,i oczywiście Łeba 61km i inne zloty w naszym województwie km liczone tylko w jedną stronę .
Madi - mi też chodzi po głowie ten zlot gwiaździsty i zastanawiam się czy warto jechać. Teraz zazwyczaj będę miał weekendy wolne to powinienem częściej jeździć z grupą na wycieczki. Szykuj urlop na drugą połowę lipca - ja wtedy też mam i można by coś wspólnie zorganizować. Pod warunkiem że moja sytuacja do tego czasu się jakoś diametralnie nie zmieni. Zapomniałeś jeszcze o rozpoczęciu sezonu na Modlińskiej jak rok temu - o ile będzie.