Skuterowe / motorowerowe wypady rok 2013

Mam nadzieję, że będzie. To by chyba była moja największa wyprawa w tym roku:-(

Kisiu - zbieraj kasiorę na wachę i urabiaj żonę że w kwietniu to wolne musisz mieć w którąś sobotę .

Będę. Trzeba mieć coś z życia.

Ja też planuje kilka wycieczek w 2013 roku.Nie wiem ile z nich dojdzie do skutku ale narazie myśle o:
- Londyn-Southend on Sea 2x62km
- Londyn-Stonehenge 2x152km
- Londyn-Bognor Regis 2x136km
- Londyn-Dorset Durdle Door 2x240km

Witam. To i ja się podziele planami. Na początek planuje 2 lub 3 wyprawy po 200 km każda, a w lipcu wyprawa nad polskie morze 800 km w jedną stronę. A potem zobaczymy może jeszcze inne jakies krótsze.

PS. Jeśli ktoś z Żywca lub Bielska i okolic chciałby się w lipcu wybrać nad morze(Władysławowo) skuterem to zapraszam do kontaktu.

Ja mam zamiar w tym roku wybrać sie na wczasy do Wisły piździkiem :)

Mi może uda się zrobić w lecie trasę Wrocław-Bydgoszcz, ale to na wypadek jakbym nie zdał przed wakacjami żadnej kategorii, a planuje zrobić A i B.

Nie masz co zrobić z wolnym czasem? Chciałbyś go spędzić aktywnie, w gronie znajomych oraz poznać nowych ludzi? Chcesz przeżyć prawdziwą przygodę i mieć niezapomniane wspomnienia? Nie zwlekaj!!!
Wstąp do Motorowerowej Grupy LONELY WOLVES.
( spotkania, wspólne wyjazdy, opinie, bractwo, pomoc techniczna) jednym słowem wielka, silna rodzina. I ty możesz zostać jednym z nas!
www.samotnewilki.cba.pl

Razem z grupą planujemy kilka wypadów jest to pierwszy rok istnienia grupy więc mamy troszkę okrojone możliwości lecz w przyszłym roku ruszamy z pełną parą. W tym roku pojawimy się na
http://www.facebook.com/pages/Samotne-Wilki/462516873815517?fref=ts
szukaj postu tegoroczne imprezy
oraz kilka spotkań grupowych i małe śmiganie
zapraszam wszystkich.

Jelenia Góra -Swinoujscie ale wcześniej Swiebodzin