Skuterowcy po 30-stce.

Witam wszystkich widzę że coraz więcej przybywa osób po 50

Witam - również po 30-tce (38,5), skuter Ventus Prymus 2T, dopiero zaczynam ale skutery górą - przede wszystkim korki, mam je w nosie i oszczędzam czas i pieniądze.

Jest ktoś jeszcze?:)

Witam wszystkich ja się zaliczam do tego przedziału. Używam swego moto na co dzień i jest mi z tym dobrze.
Pozdrawiam wszystkich i Lewa w Górę
Dżokej

Nie masz co zrobić z wolnym czasem? Chciałbyś go spędzić aktywnie, w gronie znajomych oraz poznać nowych ludzi? Chcesz przeżyć prawdziwą przygodę i mieć niezapomniane wspomnienia? Nie zwlekaj!!!
Wstąp do Motorowerowej Grupy LONELY WOLVES.
( spotkania, wspólne wyjazdy, opinie, bractwo, pomoc techniczna) jednym słowem wielka, silna rodzina. I ty możesz zostać jednym z nas!
www.samotnewilki.cba.pl

Dobrze by było mieć jakiś proporczyk czy większą naklejkę taką widoczną że jesteśmy z tego forum w tedy by było łatwiej nawiązać kontakt czy przekazać sobie znak powitania. U mnie posiadacze skuterów nie znają tego gestu z podniesioną ręką a z miła chęcią bym pogadał z kimś na trasie z tego forum , tym bardziej że sporo osób chce zrobić wypad nad morze.

62 lata- w garazu dwa skutery i cały czas śmigam po całym kraju , nawet bez tego nie można żyć.

To ja też 30 kilka wiosen liczę.

ciekawe ilu nas jest na sląsku?

Ja jestem ze śląska i oczywiście nasza grupa www.samotnewilki.cba.pl

Guliwer55 wstąp do grupy a zamiast proporczyka dostaniesz kamizelkę odblaskową z naszym logo też większość cie pozna

andrzej2465
62 lata- w garazu dwa skutery i cały czas śmigam po całym kraju , nawet bez tego nie można żyć.
andrzej2465
ciekawe ilu nas jest na sląsku?
loj Andrzej niezle niezle u mnie 45 ale tez nie umiem bez jazdy zyc
mysle ze sporo ja z gliwic

Witam
Z 38 lat życia 33 spędziłem na dwóch kółkach. Obecnie postanowiłem dołączyć silniczek i tak do garażu trafił Kymco Agility.
Brykam głównie wieczorami i nocą, mój rewir to Milanówek, Grodzisk Mazowiecki, Brwinów.
Pozdrowionka

To i ja się ujawnię :) 39 wiosen i od półtora miesiąca Kymco Agilty 50 4T :D
Rejon - Kraków

Łukasz

Jest ktoś z okolic Jeleniej Góry?

Witam was,
Nieubłaganie zbliża się czterdziestka, a pod domem stoi quantum rs.
Taki powrót do korzeni. Niegdyś motorynka, przez chwilę yamaha cute, rok temu F16, a teraz jak wyżej.

Do zobaczenia na drodze

Ja zaczynałem od motorynki,i nawet dzisiaj bym chętnie se pojeździł mimo że w miedzy czasie były tez duże motory z motorynki miałbym większą frajdę :)

no to ja też - 39 rok idzie.. Warszawa
kiedyś kiedyś w wieku lat 16/17-nastu" Romet Ogar. Potem głównie samochody i jeszcze bardziej zmodyfikowane samochody. A od tygodnia na dodatek Junak 6072T.

Mi dzisiaj większa frajdę sprawia jazda skuterem niż kiedyś na motocyklach ednduro itp.Starzeje się czy jak?:)

Szczepanek 52 lata od 3-lat dziadek od maja tego roku skuter Gran Dink 125a dwa koła lubię od 5-go roku życia czyli odkąd pamiętam