Skuterowcy po 30-stce.

Znalazłem temat to się też dopisze.
mam 34l
nie podobne to moje do skutera
i tak jak poprzednik mam biegi i większe koła.

To ja też się dopiszę - 35 lat :)

Właśnie wyczytałem, że razem z skuterowo.com obchodzę urodzinki :D. Cóż za zbieg okoliczności :)

Witam 38,5 wiosen Powoże Inca Street 50 ok 3000 km i Zumico GR 200 ok. 1200 km. Zumico syna ale wiekszośc km nabiłem ja. Osobiście wole skuter, ale biegówka przypominają sie młode lata rometów.
Od dziecka uwielbiam m otoryzację, więc dorosłem do skutera 2 lata temu. jeżdże dgłównie rekraacyjnie po okolicy bez celu. Lubie wsiąśc i pojechać z 30-40 km.Prędkośc mi nie przeszkadza. Do szybkiej jazdy jest jeszcze samochód. W przyszłości planuję coś dużego może maxi skuter 250 lub jakich choperek 400-600 ccm.

drastycznie zawyżę średnią.
czterdzieści zapukało, ale dramatu nie ma.
dzieciaty, kociaty, żonaty. w tej kolejności :D
witam wszystkich ;)
ps. kingway koyot, opel corsa. ze wskazaniem na koyota ;)

36lat, skuter ma lat 19 - u mnie od ośmiu. Obaj mamy się dobrze :)
Nie wyobrażam sobie nie mieć skutera.
W chwili obecnej zaczynam kurs "A" i przymierzam się do większego skutera, ale poczciwej starej hondzinki na bank się nie pozbędę :)

To tak jak ja nie mógłbym się pozbyć Bzyczka nawet po zrobieniu prawka. Ja już 31 (nawet nie wiadomo kiedy to się stało...).

Zapisuję się ! :)
38 wiosen , 5 sezon na dwóch kółkach (3 lata -romet 797, 2 lata -sym fidlle), Żona i dwie córki, trochę mało czasu na jazdę ale staram się 3-4 wyjazdy gdzieś dalej (300-400km) w roku zrobić.Żona niezbyt zadowolona ale cóż takie życie :)))

el_homer, witaj, witaj bracie.Twoje lata to żadne zawyżenie wieku.Ja mam 55 lat i nie uważam abym był za stary na cokolwiek .Czuję się tak młodo że Junak 901 to dopiero początek.W pracy otacza mnie mnóstwo 20-to kilku letnich ;emerytów;.Pozdrawiam i przyjemności z jazdy.

Witajcie, dołączam:
Jędrek "mniejszy", 38 lat, Kymco vitality 50,
na liczniku: 7.690 km, w tym 1.200 km już mojego autorstwa :)
Jeżdżę dopiero od początku wakacji ale jezdżę wszędzie.
Pracuję w różnych miejescach Warszawy, od Piaseczna,
przez Centrum, po Okęcie i Pruszków, więc okazji do jazdy sporo.
Od 3 tygodni tylko 2 razy siedziałem w samochodzie :)
Wpisałbym na tę listę jeszcze mojego teścia (Jędrek "duży" - lat 65)
ale on nie za bardzo jest "forumowy", za to bardzo "skuterowy" :)
Pozdrawiam.

@kiniarz, ależ ja nikomu wieku nie wypominam! ludzie w naszym wieku nierzadko zaczynają życie od nowa! :D
więc spokojnie, mamy tę przewagę, że doświadczenie za nami przemawia. choc fantazji nie brak. ;)
ps. dodam, że mój junior, 13 lat, śmiga skuterkiem od niedawna. ale od kilku miesięcy już opelkiem również, po niepublicznych dróżkach, rzecz jasna. ;)

Mam 35 i co raz mniej czasu na jazdę :( Ale nie wyobrażam sobie bez skutera życia i będę jeździł za pewne jeszcze bardzo długo :)

38l i właśnie zakupiłem swoje pierwsze wozidło

31 l.

Wita was wszystkich, 57 lat, śmigam na skuterkach 32lat i jeszcze po śmigam gorzej z tym że szukam ekipy i nie mogę zebrać

Witam,
Jestem niedawno na forum. Mam 34 lata i pół sezonu przejeździłem na Kymco Agility 50 4T.
Mam nadzieję że grupa 30-latów będzie się rozszerzać bo byłoby więcej możliwości na wspólny wyjazd.
Jestem z Warszawy (Ochota) i jestem chętny na wypady :)

Witam wszystkich forumowiczów.Mam 50 lat,na skuterze jeżdzę od 6-ciu lat.W tej chwili mam skuter Sym Jet Sport 50R.Przejechane trochę ponad 500 km.

Czy wszyscy są z Warszawy :P?
Witam ze śląska, dokładniej z Gliwic. Ja od tego sezonu nakręciłem jakieś 3tys. Aktualnie mam Longije Exactly 50, taką trochę do podratowania :). Do zobaczenia na drodze.

Hejka! Junon czyli Junak, czyli wielki sentyment do tych motorów z lat dziecięcych. Teraz stuknęło 48 a od momentu pojawienia się Chińskich Junaków stałem się motorowerowcem!

Witajcie,mam 54 lata posiadam skuter Barton-Falcon 50 2t.Wyjezdziłm nim 1tys.kilometrów w ciągu 5 miesięcy bez większych awarii. Szerokości- Adam.