Skuterowcy po 30-stce.

R2_D2:) moze kiedyś spotkamy się na szosie :))

Sądzę, ze tak, :)

Ja już prawie się do Was kwalifikuję - przyjmujecie 29 i pół? ;)

Angel 75 jak będziesz widziała skuter GS Peugeot to stan i pogadamy

Widzew że przybywa maniaków po 30 wiec jako najstarszy po 50 witam wszystkich

37 wiosen, Euroboy od zeszłego roku przejechane 5500 km

43 lata. Kilka dni temu kupiłem bassę żonie. Teraz, kiedy tylko mam okazję siadam na skuter. No ze trzydzieści lat mi ubyło. Żonie trzeba kupić jeszcze jeden chyba.

-guliwer55 jak miniesz Euroboya z oczkami "przymrożonymi" ledami to właśnie ja:)))

To ja wpiszę się ponownie ponieważ doszedł nowy nabytek ;) Piotr -Robertonos 35 lat minęło jak jeden dzień.Warszawa Mokotów Kymco Vitality 2T i Romet rxl 4T. Pozdrawiam Serdecznie nową koleżankę z Sosnowca i wszystkich Śląskich ;) SZEROKOŚĆ!

Widze że przybywa skuterowców.Jest ktoś z Jeleniej Góry lub okolic?

też się wpisze :)
31 na karku , pierwszy skuter ,który dopiero "ogarniam" :)motowell retrosa 50.
pozdro !

37 na karku, X-Max

no to ja też dołączę do tego zacnego grona :)

31 wiosen.

33 wiosny na karku

pozdro

rocznik `70 wita

new dink "80" to mój początek przygody
prawie 4000km
kiedyś coś większego, na 100% skuter

Pozdrawiam rocznik 70,
Szerokości...

Sie ma wszystkim :) tez rocznik 70-ty
świeżo zakupiony Router ok.400 km więc dobry początek..przyznaję że zabawa jest przednia i z 20 lat ubyło :)..załapałem klimat.. w przyszłym sezonie nabędę coś zdecydowanie większego i będzie do skuter..pozdrawiam..

Widzę, że podobne objawy. Kupiłem skuter żonie, żeby mogła przyzwyczaić się do ruchu ulicznego i ułatwiła sobie życie trochę i nie bardzo to wychodzi. Nie mogę nakłonić jej, żeby się przełamała i ruszyła gdzieś dalej. Zastanawiałem się już nawet nad kupnem drugiego skutera, żeby na początku jeździć razem ale sam już nie wiem. Ja na tym niby żony skuterze od drugiego maja zrobiłem 800 km. Normalnie jak dziecko. Wychodzę do sklepu (50 m od domu) i wracam po godzinie mając za sobą ze dwadzieścia kilometrów gdzieś po okolicy.

To i ja się wpiszę, bo wiek już mam odpowiedni (skończone 34 lata). Nie mam jeszcze wielkiego doświadczenia na skuterze, bo nie dawno kupiłem, ale wiem jedno: żałuję, że nie kupiłem go wcześniej:-)

się łapię na wiek
nie łapię się na skuter
mam biegi i trochę większe koła