Niestety, wygląda na to, że jestem tu najstarszy..w maju stuknie 45 lat. Czym jeżdżę? na razie skuterem 4-kołowym, zwanym katamaranem lub puszką, ale niedługo mam nadzieję to się zmieni, bo szukam używki Kymco Agility 125 na małych kołach. Wcześniej jeździłem Hondą Pantheon 125 i Kymco People 150, nie licząc Jawki kaczki, i Simsonów Schwalbe i SR-50/B4. :)
@Pietro niestety chyba nie jesteś tu najstarszy brak Ci do mnie jeszcze przynajmniej 10 wiosen hi hi
Pozdrawiam zibi66
O Pietro widzę że masz problemy ze wzrokiem 45 lat i jesteś najstarszy a według ciebie 57 lat to jest przed tobą czy za pozdrowienia dla tych starszych
mnie juz 30 minelamarin09 napisał:
Już nie ma więcej skuterowców po 30??:(
Sorry panowie zibi66 i guliwer55, mój błąd, jak dodawałem wpis, to na tej stronie byłem najstarszy a nie chciało mi się czytać wszystkich, nie sądziłem że jest tu ktoś starszy.. W sumie cieszę się że nie tylko ja w moim wieku mam bakcyla skuterowego, ale są jeszcze starsi. Szacun ;)zibi66 napisał:
@Pietro niestety chyba nie jesteś tu najstarszy brak Ci do mnie jeszcze przynajmniej 10 wiosen hi hi
Pozdrawiam zibi66
są jeszcze tacy po 30 :)
Przeprosiny przyjęte szerokiej drogi
Ja mam 28 lat - chyba już mogę się zaliczać bardziej do 30-tki niż 20-tki :). Jak myślicie...? Człowiek sobie to najbardziej uzmysławia jak zwracają się do Ciebie w szczególności młodsze osoby zwrotem "proszę Pana" :). No ale, taka jest kolej losu:) Pozdrawiam wszystkich dorosłych skuterowców:)
Jestem Gutek3 mam 48 lat.To chyba mogę powiedzieć ze jestem wiekowo średniakiem.
Skuterem śmigam od dawna.Jeżdżę bee retro.Skuter sprawia mi większą frajdę niż samochód.W relacji z młodszymi skuterowiczami wole być po imieniu.Kiedyś zabłądziłem a młodzi skuterowicze mnie wyprowadzili.Młodzież skuterowa potrafi być świetna
ja to juz chyba powinienem poczekać na post do tych z 4 z przodu ... jeszcze przez kilka miesiecy moge sie nacieszyć trójeczką ... ;)
Pietro nie ma za co robic ,,sory"
Pozdro i szerokosci zycze
Witam i ja, 32 lata na karku, a skuter posiadam od zeszłych wakacji i dopiero co przekroczyłem na nim barierę 1000km ;) "Maszyna" to chiński City Line 50.
Witam, 42, motorower od tygodnia, paliwo coraz droższe, samochód opel astra 1,8 16v, 126 koników lubi trochę zjeść benzynki, dlatego przesiadłem się na piździka. Moje cudo to Barton Ranger classic. Nie jest to szczyt marzeń, ale po mieście się porusza.
pozdrawiam,
39 lat. Dwa koła kręcą mnie od dawna. Początek to JAWA TS 350, potem chińczyk Corda 200 /takie jakby enduro/ A teraz Kymco Dink 50. Kategorię A przerwałem w trakcie jazd. Miałem wypadek samochodem i na myśl, że mogłem siedzieć na moto...jakoś mi się odechciało. Na światłach młodziak wjechał mi w kufer a ja skasowałem jeszcze gościa przede mną. NA moto chyba już by mnie nie było. Sprzedałem więc enduro i miałem trochę przerwy. Od zeszłego roku wróciłem 2oo na drogi i staram się nie dać sobie zrobic krzywdy, co w Wawie jest nie takie łatwe. A niestety do pracy mam ok 45 km i muszę przebić się przez całe miasto.
Zdziwiłem się, że tylu nas po 30... :D
Witam, mam wrażenie ze nie wiele tu kobiet :) po 30-tce:))
Posiadam Zipp Quantum GT5 i Kingwaya Euraboy...moje dwa "pluszaki" do kochania i przytulania:)))
Witamy kolejna kobiete. Skad kolezanka jest? Moze moja kobieta miala by kolezanke do jezdzenia :)
Witam, mieszkam w Sosnowcu :)i zapraszam do wspólnych wyjazdów:) a skąd wy jesteście?
Hej, angel_75, no to jesteśmy sąsiadami. Ja mieszkam w Czeladzi, pozdrawiam,
No to i ja sie wpiszę , 37 roków pod koniec roku mi stuknie,a pomykam Incą Street,pozdrawiam i szerokości wszystkim życzę.
My niestety daleko bo Mazowsze