To ja też się dopiszę - 35 wiosen :)
Witam,
też się dopisuję, 35 na karku, skuter Router Bassa (marketowy) od roku, 4000km przebiegu, żadnych awarii jak do tej pory (sam serwisuję).
37 w tym roku, od roku Kymco Vitality, ale już szukam większego skutera. W lato nie wyobrażam sobie jeżdzenia po Wawie autem...
To wypada się dopisać - 37 lat w tym roku, ale jak to się mówi w głowie wiosna ;)
Moto 2 sztuki:
- najdłużej stażem na chodzie to Kymco New Dink rocznik 2007, przejechane grubo ponad 20 tyś km
Oraz w zeszłym roku nowy nabytek - czyli Zipp Pro 50 - przejechane ponad 6 tyś
Oba głównie służą do dojazdów do pracy (codziennie 22 km w 1 stronę... co do podejścia do samochodów?
No cóż - żonie dałem, bo nie lubię 4 kółek i nie wsiadam jak nie muszę.
To ja wpiszę mojego tatę. Ma 55 lat i skuterem razem jeździmy dla rekreacji bo mój tata jest zawodowym kierowcą i pracuje w samochodzie więc musi jeździć samochodem.
Witam" młodziaków" po 30-stce.Mam na imię Tomek,mam 40lat, jeżdżę zippem nekenem.Przejechałem nim od zeszłego roku 2700km.
Czarek napisał:
No to i ja się tutaj dorzucam, jako że w 'chrystusowym' wieku na Zipp'ie Quantumie RS 2T [50ccm] ;-) Pozdrawiam wszystkich i odrazu zapytanie, czy jest coś takiego jak skuterowa grupa pomorska a jeszcze lepiej - trójmiejska?
no właśnie chyba nie ma, ale może warto zbudować grupę trójmiejską?
mam 36 lat
to i ja się zgłoszę 38 lat i Downtown 300i
Widzę że przybyło parę osób,może jakaś Pani też się odezwie:)?
A widzę że przybywa amatorów 2 kółek po 30 więc witam wszystkich jako prawie najstarszy obywatel tego forum
marin09 napisał:
Widzę że przybyło parę osób,może jakaś Pani też się odezwie:)?
no ładnie...nie zauważyłeś mnie :(
Ula zauważyłem ale myślałem że jeszcze jakieś Panie sie dopiszą:)
No to i ja się tu łapie po 30
Pozdrawiam
marin09 napisał:
Ula zauważyłem ale myślałem że jeszcze jakieś Panie sie dopiszą:)
a to sorki...zwracam honor :)
Witam. Ja 32 latka i 13-letni burgi.
42 lata wprawdzie nie skuterowiec lecz motororowerowiec na Jawie z 1979 r.
Sie macie brać po 3 dyszkach:35 na blacie i pół roczna Vitalka ;)
Już nie ma więcej skuterowców po 30??:(
witam
39 wiosen już mineło:-) ale zapał do jazdy skuterem jak dziecko ;-)