W biedronce pojawiły się nowe ogromne skutery traffico 2 - dzisiaj widziałem na własne oczy
http://www.produktyzbiedronki.pl/2013/05/skuter-z-biedronki-traffico-ii-z.html
Cena dość spora
W biedronce pojawiły się nowe ogromne skutery traffico 2 - dzisiaj widziałem na własne oczy
http://www.produktyzbiedronki.pl/2013/05/skuter-z-biedronki-traffico-ii-z.html
Cena dość spora
Sam się nad nim zastanawiałem, ale Traffico to w ogóle nieznana "marka" i nie ufam jej. Wolę Rometa albo Zippa.
Nie kupuję tego :)
Tobie też to radzę.
zauważ, że ma koła 12 cali, tarcze z przodu no i amelinum na podłodze a amelinum drogie jest. Ogólnie fajnie wygląda, ale jak bym miał kupować teraz skuter to i tak bym kupił f16 :)
GrupaOper napisał:
Sam się nad nim zastanawiałem, ale Traffico to w ogóle nieznana "marka" i nie ufam jej. Wolę Rometa albo Zippa.
Nie kupuję tego :)
Tobie też to radzę.
[u]ROUTER[/u] Traffico. Router. Submarka Rometa.
Wygląd ma oryginalny - chyba tylko on ma takie owiewki. Przydał by się test skuterowo.com ;d
@madi: No tak, racja :)
izdebski12 napisał:
Wygląd ma oryginalny - chyba tylko on ma takie owiewki. Przydał by się test skuterowo.com ;d
identyczny skuter o nazwie kingway hooligan miał parę lat temu mój kolega z klasy. a wygląda jak peugeot sp2
ale wyczytałem o nim że nie ma homologacji, czyli nie można go rejstrować to trochę lipa bo skuter kupujesz żeby śmigać po mieście a nie po drogach gruntownych
Gdzie wyczytałeś, że nie ma homologacji? Nie możliwe, żeby taki sprzęt sprzedawali w markecie. Najlepiej zapytać się o nią u źródła, czyli w biedronce.
Pod linkiem które przesłał kolega izdebski jakiś anonim napisal w komentarzu :)
Bardzo wiarygodne źródło :)
lepsze z tesco power china machina hahahahshshshha
może i tak trzeba było by się samemu dowiedzieć ale skuter a biedronki pewnie takiej samej jakości jak inne produkty jednorazówki.
Ktoś tam wypisuje głupoty :P
Napewno ma homologacje ;)
Przecież to router, więc jakość podobna do mniejszych braci z marketów.
O samym tym, że ma homologację świadczy prędkość maksymalna - 45 km/h. A czytanie komentarzy na takich stronach można sobie darować.
Cóż, jeżeli ten skuter jest ogromny... To jaki jest Quantum? TIR wśród skuterów? Tutaj koła są zaledwie 12-calowe więc o czym my mówimy...
Cena dość wygórowana, jakość chińska ale pewnie taka jak Zipp-a czy Rometa.
On MA homologacje, właśnie dziś widziałem takie dwa w "biedronce" czerwony i szary.
Ludzie myślce troche... Kto sprzedawałby skuter, o takich gabarytach bez homologacji , bez któej nie da się takowego pojazdu zarejestrować?
Wydaje mi się że to jest szajs lepiej sb firmowego kupić a nie potem władowywać w niego jak do skarbonki bez dna ja bym tego nie brał.
normalny skuter routera bez gamy posrednikow podokrecac tylko sruby bo nie wiem czy skrecaja go fachowcy z biedronki czy gdzies to oddaja do poskladania
i jezdzic a nie widziwiac i glupoty gadac