Kto by nie polecał aprili. Tylko cena takiego skuterka... :mrgreen:
Wiesz, autor nie sprecyzował czy używany czy nowy. Nowy to wydatek w okolicach 10 tysięcy, a używanego, dobrego do 4 tysiaków nawet Scarabeusza 125 się znajdzie :) Mój kosztował 4,700, rocznik '05, 9k kilometrów zrobione, idealny stan wizualny, jedynym mankamentem było to, że gasł na wolnych, ale podkręciłem obroty i już jest ok ;). Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony, ale po prostu nie podobają mi się owalne lampy :D
4700 za 6 letni skuter, to też nie mało. Z przebiegiem różnie bywa, czasem jest kręcony licznik, zwłaszcza jak ktoś pisze w ogłoszeniu że skuter ma nowe opony, a na liczniku mały przebieg ;)
W Vitalce się uniesie wówczas, gdy w środku jest kask integralny, który lekko wypycha kanapę. Gdy mamy pusty schowek kanapa (niestety) się nie uniesie, co jest wkurzające.
4700 za 6 letni skuter, to też nie mało. Z przebiegiem różnie bywa, czasem jest kręcony licznik, zwłaszcza jak ktoś pisze w ogłoszeniu że skuter ma nowe opony, a na liczniku mały przebieg ;)
A czy ja napisałem, że skuter został nabyty w 2011? :D Co do licznika, to popatrzcie sobie na tą aukcję ( akurat malucha, ale warto! ):
"samochód fabrycznie nowy, w aucie na fotelach byla folia sciagnieta do zdjecia ,samochod jest zarejestrowany w polsce przebieg 1100 km wziol sie z wyprowadzania i wprowadzania do garazu auta przez 12 lat auto kupione w Polmozbycie w 1998 roku zostało zarejestrowane w kraju lecz nie jeżdżone przestalo w garazu 12 latę
Pietro napisał: 4700 za 6 letni skuter, to też nie mało. Z przebiegiem różnie bywa, czasem jest kręcony licznik, zwłaszcza jak ktoś pisze w ogłoszeniu że skuter ma nowe opony, a na liczniku mały przebieg ;)
A czy ja napisałem, że skuter został nabyty w 2011? :D Co do licznika, to popatrzcie sobie na tą aukcję ( akurat malucha, ale warto! ): http://otomoto.pl/fiat-126-fabrycznie-nowy-1135km-C13491320.html Zacytuję: "samochód fabrycznie nowy, w aucie na fotelach byla folia sciagnieta do zdjecia ,samochod jest zarejestrowany w polsce przebieg 1100 km wziol sie z wyprowadzania i wprowadzania do garazu auta przez 12 lat auto kupione w Polmozbycie w 1998 roku zostało zarejestrowane w kraju lecz nie jeżdżone przestalo w garazu 12 latę
Kolego, nie porównuj pojazdów użytkowych z zabytkowymi..swoją drogą, zwróciłeś uwagę na cenę?
greex napisał: Wiesz, autor nie sprecyzował czy używany czy nowy. Nowy to wydatek w okolicach 10 tysięcy, a używanego, dobrego do 4 tysiaków nawet Scarabeusza 125 się znajdzie :) Mój kosztował 4,700, rocznik '05, 9k kilometrów zrobione, idealny stan wizualny, jedynym mankamentem było to, że gasł na wolnych, ale podkręciłem obroty i już jest ok ;). Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony, ale po prostu nie podobają mi się owalne lampy :D
autor raczej poszukuje nowego, dodajmy 50-ki, bo póki co prawka brak, okoliczności nie pozwoliły, mimo 32 na karku, ale podchodziłem, przepisy znam ;) a do tego przeznacza na zabawę póki co do 6000 i to jak zarobi. ale myśli o sprawie bardzo poważnie.
P.S. niedawno był Fiat 126 z Pabianic, stara sztuka, metalowe zderzaki etc, stan ze zdjęć-wypas, podobno z przebiegiem (o ile pamięć nie "zmyla") 35 km. moje śledzenie skończyło się na cenie ok. 15 000