ja tam mam motoforca kopie malossi delty i już nie narzekam od kiedy wsadziłem twardsze sprężynki do takiego setupa hebo styknie spokojnie
A wiec tak. Zamontowalem stelaz ale mam problem ;/ mam przykrecone na 2 śruby po bokach w miejsca na seryjny stelaz. i gdy stane na niego to się obsuwa na dol ;/ chodz jest na maxa dokrecony ;/ co zrobić?? ;/
dokręcić na 4 śrubył z jednej strony na długości 2 śruby i z drugiej też i się nie będzie obsuwać.
jak nie masz dziurek to w ramie wiertarką wywierć, przyspawaj dobrze jakąś nakrętkę i zamocuj ;p
właśnie nie ma takiej mozliwosci ;/ wystaja 2 tuleje zz’a plastikow i maja gwint i nie bd cial plastikow ;/
No to weź to przyspawaj w cholere i się nie będzie ruszać
Daj foto tego to pomyślimy.
Sprzegło malossi fly jest kozak ja je miałem i co z tego że nie ma naciągu sprężynek ale za to okładziny kozak
Kowal, tu nie ma co myśleć xD
poza tym jak to jest stunt picza to co Ci szkodzi uciąć kawałek plastiku tak żeby stelaż mógł wystawać tak jak powinien?
jedno jest pewne… na 2 śruby tego nie zamocujesz ja bym wyciął kawałek plastiku żeby tylko płaskowniki od stelaża przeszły i kij z tym ;p
spawaj albo tnij i przykręć na 4 śruby innego rozwiązania nie widzę
dospawaj do tego poprzeczkę tam nad śrubą co plastik jest założony i weź jakiś płaskownik, wygnij w jednym miejscu i też go przyspawaj i przykręc w ten sposób:
Chłopie … Stelaż to szpan Spawaj, tnij, śrubuj
fajne tłoczki na boku xD
tam z tyłu na środku widzę jakąś śrubę to weź płaskownik dospawaj w szerz do stelarza i tą poprzeczkę przykręć do tej śruby co tam na środku jest o ile ona do ramy jest przykręcona pod plastikiem xD
A w tle po lewej to te lagi do speedaż
nie to lagi od trekera co mialy byc w speedzie i tylnia felga z resztka karteru i przelozeniami ;( Mafioz, zrobie chyba tak ze plaskownik lub cos przyspawam i od konca stelaza poprowadze do tej śruby (to jest gwint który jest na stale na ramie ) i powinno się trzymac
Danielson napisał:
od konca stelaza poprowadze do tej śruby
według mnie lepiej będzie w poprzek od spodu stelaża dospawać płaskownik i na śrubie zakręcić tamtej
Mafioz dobrze prawi, a troszeczkę wyciąć plasticzku by nie zaszkodziło ;p
Bo przecież i tak to zaraz połamiećsz :mrgreen:
a poza tym jakoś się nie dziwie że na dwóch śrubach się to nie trzymało.
nom. ale to w pon zrobie. chodz w przyslym tyg bede robil projekt suzuki elistion malowanie badlook i inne pierdoly dostaje materialy do roboty kase na części itd. porobie poradniki badlooka itd
[ Dodano: 29-10-2009, 17:16 ]
Moja mala lista zamowienie
rodukty
1 x Rolki Stage6 17x12
3.00 - 3.50 - 4.00 - 4.50gr 62,51zł
1 x Nakładka osłony wentylatora TNT - czarna
Minarelli… 27,35zł
1 x Ssanie ręczne Dell’orto
PHBN 42,04zł
1 x Pasek Malossi X-Special
Minarelli (długie) 69,53zł
1 x Dysza główna Dell’orto
6mm
- Rozmiar: 090 9,69zł
1 x Filtr powietrza Metrakit - czerwony
32-38mm 57,10zł
1 x Sprężyna dociskowa Top Racing
Minarelli
- Model: +22% czerwona (6072472) 24,16zł
1 x Sprężynki sprzęgła Top Racing +30%
Minarelli 18,04zł
1 x Olej przekładniowy Motul
Scooter Gear 17,86zł
Chwytak i rolki dla kumpla
Już chciałem pisać po hugo ci chwytak i rolki 17x12 xd
Nie nie to dla kumpla bo mu dzis airsala sprzedalem mojego a tak w ogóle damik ten malossi od ciebie to nominal bez zadnego szlifa 47mm rowne ma wiec szlif się da zrobić :)) co sadzicie o tym oleju przekładniowym?? dobry jestą bo cos mi halasuje swiszczy z przekładni to wymienie