Waski napisał:
Wsadź przedłużke wtedy lepiej na koło będzie szedł. Mowie ci :D
Tobie może i wygodniej tak ale każdemu inaczej... W sliderze latałem bez a jak założyłem to meeega chujnia była ;P całkiem inna jazda..
Waski napisał:
Wsadź przedłużke wtedy lepiej na koło będzie szedł. Mowie ci :D
Zalezy na jakim zaczniesz. Zaczniesz z przedluzka to będzie ci lepiej. zaczniesz bez to bez ci będzie lepiej
Nie prawda
Kadilak nie latał ani bez ani z , przyjechałem pierwszy raz z zamontowaną i nie szło mu , na nastepny raz bez i o wiele lepiej się mu latało ![]()
czyli zalezy od kierowcy ![]()
z przedłużka lepiej na koło wchodzi.
ale mi dobrze wchodzi nie narzekam.
przy hc też?
ale wy się uparliście na tą przedłużkę…
będzie chciał to sobie kupi…
Danielson napisał:
Zalezy na jakim zaczniesz. Zaczniesz z przedluzka to będzie ci lepiej. zaczniesz bez to bez ci będzie lepiej
nie będzie żadnej przedluzki jak juz to dluzszy amor ale to w zime bo tera kasy nie mam.
Waski a czy ty widzisz zebym ja hc jebal?? ;/ zastanow się. pierwszy muj trening na bwsce wczoraj byl na razie chce no limity ogarnac
Co to hc?
przedluzka z allegro ta tania ![]()
Edit
ha to się mylilem xD bo na tych przedluzkach z allegro pisze HC xD
Crossed Up Wheelie
Znane także pod nazwą High Chair. Ten trick wymaga wygimnastykowanego ciała. Jest to wheelie z nogami na kierownicy.
by scooter-stunt.com
Nowe plany mam
HA!
-silnik mina LC (od roxa razem z jego 13 calowa felga)
-lagi przod od roxa+felga roxowa
Lakier nowy i jakis custom + crashe
Teraz pytanie duzo przerobek jest zeby horizontala wsadzic?
Czytałem ostatnio że nie ma przeróbek poza subframe
To dobrze
slyszalem tez ze lagi od roxa bez przerobek wchodza ![]()
Przecież do stuntu AC lepsze!
ale ja nie tylko stunce normalnie tez jezdze. Wiec wole LC i od roxa sarczy mi seria+leo zx do tego felga przod tyl 13 cale 140 szerokie lacze chlodnica w miejscu na lampe i będzie kozacko…
a lampy nie bdł xD
to się bede pozniej marwil ;d