Jasiu nudzilo mi się xD Wilus tak umiem małowac małowalem speeda i mysle ze źle nie wyszlo jeden maly zacieg byl ale to z winy kompresora bo woda w srodku się zebrala
[ Dodano: 07-01-2010, 19:40 ] lampa tylnia od speeda znalazla nawet swoje miejsce bo z tamtej nic nie zostalo
A ta fotka nie jest normalnaż? Nie patrzcie kur.wa na stelaz bo nie mam zcasu na razie zrobić nowego silnik na tip top trza ogarnac zeby w sezonie się znim nie jebac. P.S. 1600post xD
Nic nadzwyczajnego tylko wiesniacka lampa na trytytkach chodzilo mi o to czy przy policji taka lampa przejdzie xD Ja spammer?? DANIELSON: Posty: 1601 Pomógł: 64 razy WRONA Posty: 1037 Pomógł: 23 razy
Spojrzna pomogl i posty i w glowie dojdz do tego o co mi chodzi
Denilson zrób raz coś z sensem :D Bo czego się nie dotkniesz to zawsze wychodzi na gorsze :D w Przypadku z Twoim BwS-em, żle mu nie wróże ale co się z nim dzieje to głowa mała :D
I tak to ci się pognie xD i będzie następna lampa do wymiany.
kowal ty masz 5.0 a jestes taki jeb.niety i nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie wiem co ty masz za szkole. PISZE KURWA JUZ PO RAZ 4 ZE JAK WYJADE Z GARAZU TO BEDZIE NOWY BO JA NIE MAM SPAWARKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!