Borewicz piszczał na śniegu :f
Danielson na co Ty chcesz zamienić oO ?
Denilson ja mogę się z Toba zamienić jeśli Cie zamiana interere ?
Jak koles z tph nie przyjedzie to czemu nie za nrg??
Rudy, Damik, koło 20.00 w lato w sięrpniu trawa była wilgotna, żeby nie powiedzieć że mokra. Mój rox rusza z wysokich obrotów więc koło traci przyczepność.
SiWy, czemu tak mówiszł Przecież na mokrej trawie silnik chodzi bez obciążenia, a na asfalcie jest takie tarcie że to musi być większe obciążenie.
Kowal napisał:
Rudy, Damik, koło 20.00 w lato w sięrpniu trawa była wilgotna, żeby nie powiedzieć że mokra. Mój rox rusza z wysokich obrotów więc koło traci przyczepność.
SiWy, czemu tak mówiszł Przecież na mokrej trawie silnik chodzi bez obciążenia, a na asfalcie jest takie tarcie że to musi być większe obciążenie.
Przecież on sobie z Ciebie jaja robi, nie kapujeszł
Ej on serio myśli, że to jest fajne XD
Kowal, co Ty brałeś? :shock:
zjarana przez roxa trawe palil :PKowal, co Ty brałeś? :shock:
Danielson napisał:
za nrg??
Tak za nrg . Miałem montować stelaż, i w ogóle ale jakoś nie mam na to czasu poza tym nie wiem jak nrg dawał by rade w stuncie ?
A wiec tak. Bws ma isc w zamiane z tph 125ccm i nadal się zastanawiam. (koles ma byc jak będzie ladna pogoda bo u niego zasypane) ja w między czasie trochę robie przy yamaszce. Kupiony lakier akrylowy czerwien ferrari i niebieski policyjny. pokleje pomaluje w poniedzialek zrobie na nowo stelaz i crashe i będzie ladnie. A silniczek chodz tak cicho ze nie mogę się przyzwyczaic wyregulowany na dyszy 72
i tak go nie wymienisz haha
Wrona nie kracz
bo a cie znam ty już miałeś zamienić się na tyle sprzętów i tyle razy sprzedawać speeda i bostera ze to jest maskara
speed miał być zamieniany z Damikiem ale w przedzien daniel się rozjebał
Danielson dużo się chwalisz, a mało robisz A co do małowania to za tydzień kupisz inne farby i będziesz małował na inny kolor
omg, znowu go malujesz :D?
Znowu małowanie…
Troche mi cie Daniel szkoda, bo się męczysz z coraz to nowymi planami.
Nie bo ten kolor jest zjebany. Nie chodzi o rodzaj tylko o to ze palcem przejedziesz a kolor schodzi. bo w -5 małowany byl xD mam teraz farby i pistoletem będzie małowany jak mi się będzie chcialo O !
Danielson napisał:
bo w -5 małowany byl xD
Just idiot ;[
Czemu posiadacze BWsów się nie przykładają do niczego ? :p
Siwy odwala fuszere, a ten tu następny :d
Kupili za mniej niż 1k i nie dbają o motocykl ;[ Jego dusza cierpi ! :[
Danielson napisał:
jak mi się będzie chcialo :D O !
Ma Ci się chcieć !