skuter duzo pali

iglice widzalem gdzies na alegro w kpl z spinka
ps luzna byla iglica ?? i sama wypadla czy to twoja zasluga

tez widzialem na alegro ale do zippa nie bylo.a nie chce innej kupowac bo moze nie pasowab-c

wystarczy ze zakupisz do takiego gaznika jaki masz ktory moze byc stosowany w rometach routerach itp

to moja zasluga bo nie moglem odpiac spinki.jak juz odpielem to wyleciala mi i juz jej nie znalazlem,potem iglice gdzies posialem.tak to jest jak cos w pospiechu sie robi

do rometa bedzie pasowac w dwusuwie?wole kupic iglice z zapinka niz caly gaznik kupowac

gdybys znalazl iglice mozna ja zamontowac bez spinki sposobem

no wlasnie myslalem ze jakos ja zamontuje.wsadzilem niby ja w gaznik i skrecilem.wtedy musiala mi gdzies wyleciec.szukalem i nie znalazlem

masz tam gaznik z menbrama czyli iglice wkladales z gory do mebrany
i wtedy ci wypadla ?
jak tak to sprawdz czy nie jest gdzie zawieszona na gazniku w srodku

iglice z gory wkladalem.sprawdzalem juz wszedzie.pewnie w piach juz wpadla.tak musze nowa kupic od razu z ta zapinka

zrob tak jak pisalem wczesniej odpisz symbole gaznika i sprawdz gdzie i w czym jest stosowany bedziesz mial wieksze pole szukania iglicy
tylko moze byc sprzedawana w kpl z menbrama

to normalny gaznik jak w dwusuwach to we wszystkich gaznikach dwusuwowych Zipp takie same powinny byc

i nie tylko dlatego odpisujac jego numery(nazwe)bedziesz mial wiekszy wybor dojda inne skutery oprocz zippa
to sa gazniki uniwersalne stosowane w wiekszosci spotykanych na naszym rynku 2t temu pomoze ci to co napisalem

ja nie wiem gdzie te numery sa.chyba jednak caly gaznik bede musial kupic

nie wierze jak poszukasz znajdziesz z tym ze wydaje mi sie ze tylko sa zestawy menbrama + iglica + spinka
ps w ten sposob szukaj na alegro tzn membrama iglica zestaw naprawczy
ps2 a gaznik synbole wpisz na goglach zipp q gaznik i masz nazwe dodajac troche danych typu 2t rocznik

to moze byc caly zestaw.szczerze powiem ze tego gaznika teraz nie mam przy sobie bo zostawilem go u rodzicow 15 km ode mnie a tam nie mam internetu.bym musial jechac po niego i spisac te numery

dasz rade troche zachodu :) powodzenia

CEFA napisał:

loj dooomino daj sobie iglice full na dol i zobacz co z tym v maxem i nie pisz bzdur ze nie zmieni sie v , spalanie zejdzie duzo w dol z tym ze wyreguluj po tym mieszanke

a może mi tak powiesz skad wiesz jaka mam dysze? mocy moze przybyc ale v max? obroty dostanie wieksze na wyregulowanym ?:)

z igla na full dol- powodzenia zastanow sie czasami co pleciesz

to ty napisales?

DooOminO napisał:

to ty napisales?

nie mikolaj
znowu zaczynasz szczekanki ?