iglice widzalem gdzies na alegro w kpl z spinka
ps luzna byla iglica ?? i sama wypadla czy to twoja zasluga
tez widzialem na alegro ale do zippa nie bylo.a nie chce innej kupowac bo moze nie pasowab-c
wystarczy ze zakupisz do takiego gaznika jaki masz ktory moze byc stosowany w rometach routerach itp
to moja zasluga bo nie moglem odpiac spinki.jak juz odpielem to wyleciala mi i juz jej nie znalazlem,potem iglice gdzies posialem.tak to jest jak cos w pospiechu sie robi
do rometa bedzie pasowac w dwusuwie?wole kupic iglice z zapinka niz caly gaznik kupowac
gdybys znalazl iglice mozna ja zamontowac bez spinki sposobem
no wlasnie myslalem ze jakos ja zamontuje.wsadzilem niby ja w gaznik i skrecilem.wtedy musiala mi gdzies wyleciec.szukalem i nie znalazlem
masz tam gaznik z menbrama czyli iglice wkladales z gory do mebrany
i wtedy ci wypadla ?
jak tak to sprawdz czy nie jest gdzie zawieszona na gazniku w srodku
iglice z gory wkladalem.sprawdzalem juz wszedzie.pewnie w piach juz wpadla.tak musze nowa kupic od razu z ta zapinka
zrob tak jak pisalem wczesniej odpisz symbole gaznika i sprawdz gdzie i w czym jest stosowany bedziesz mial wieksze pole szukania iglicy
tylko moze byc sprzedawana w kpl z menbrama
to normalny gaznik jak w dwusuwach to we wszystkich gaznikach dwusuwowych Zipp takie same powinny byc
i nie tylko dlatego odpisujac jego numery(nazwe)bedziesz mial wiekszy wybor dojda inne skutery oprocz zippa
to sa gazniki uniwersalne stosowane w wiekszosci spotykanych na naszym rynku 2t temu pomoze ci to co napisalem
ja nie wiem gdzie te numery sa.chyba jednak caly gaznik bede musial kupic
nie wierze jak poszukasz znajdziesz z tym ze wydaje mi sie ze tylko sa zestawy menbrama + iglica + spinka
ps w ten sposob szukaj na alegro tzn membrama iglica zestaw naprawczy
ps2 a gaznik synbole wpisz na goglach zipp q gaznik i masz nazwe dodajac troche danych typu 2t rocznik
to moze byc caly zestaw.szczerze powiem ze tego gaznika teraz nie mam przy sobie bo zostawilem go u rodzicow 15 km ode mnie a tam nie mam internetu.bym musial jechac po niego i spisac te numery
dasz rade troche zachodu :) powodzenia
CEFA napisał:
loj dooomino daj sobie iglice full na dol i zobacz co z tym v maxem i nie pisz bzdur ze nie zmieni sie v , spalanie zejdzie duzo w dol z tym ze wyreguluj po tym mieszanke
a może mi tak powiesz skad wiesz jaka mam dysze? mocy moze przybyc ale v max? obroty dostanie wieksze na wyregulowanym ?:)
z igla na full dol- powodzenia zastanow sie czasami co pleciesz
to ty napisales?
DooOminO napisał:
to ty napisales?
nie mikolaj
znowu zaczynasz szczekanki ?