Kingway Martinelli 2500zł, niestety nie ma elektronicznego licznika, co nie uważam za minus. Natomiast atutem jest sportowy wydech w standardzie i koła 13 cali, oczywiście posiada 2 tarcze.
Sousek jak ci bardzo zależy to mógłbym ci pomóc z lambrosem. Wiem gdzie jest jeszcze do zdobycia inca lambros. Idę na noc do pracy więc mógłbym ci odpisać jutro.
Z tego co wiem to 2 tarcze ma tylko Inca Lambros SE czyli ta limitowana. A ją jednak trochę ciężko teraz będzie kupić nową.
2 tarcze ma tylko Lambros SE..? ale chyba w marce Inca, bo jak mówiłem wcześniej Kingway Martinelli ma 2 tarcze, oraz koła 13-tki, co nie jest bez znaczenia.
No jasne że chodzi mi o markę Inca a jeszcze bardziej to o model Lambros bo jest zwykł Lambros który ma z przodu tarcze a z tyłu bęben i Lambros SE który ma dwie tarcze i seryjne audio i kilka bajerów.
No tak, ale czy jest sens upierać się na tą tarczę tylnego koła..? Gdyby był gdzieś w zasięgu Martinelli, kupiłbym Martinelli, jeśli nie to nie szukałbym koniecznie z tarczą. Bęben też ma swoje zalety ;)
ja się już na bębnie zawiodłem w sprincie i wystarczy . A Lambros to tak oczywiscie mowie o wersji SE z 2 tarczami. Jeździłem już wieloma 4t więc stwierdziłem, że teraz czas wziąść 2t żeby ciutke poszaleć ;)
Sousek mylisz się, Martinelli ma koła 13 cali i 2 tarcze ;) Pozatym Martinelli jest fabrycznie odblokowany, więc poszaleć można..ale kupisz jaki chcesz, każdy uczy się na własnych błędach.
Nie bo jak w googlach wklepywałem Kingway Martineli i na zdjęcia patrzyłem to nie było od przekładni foty no i niestety pisało, że bęben. http://www.kingway.pl/prod.php?idg=1,6,39&id=158&s=3&type=&kword=
Troche słaba ładowność bo liczyłem, że ja 70 kg + kumpel 90 będziemy mogli pośmigać w wakacje ;( bodaj na lambrosie by poszło