Siemka a więc kolejna realacja z prac oddałem podstawkę zapłonu do toczenia za tydzień w sobotę powinna być już do odbioru.
no no
szalejesz
Na kiedy planujesz first run ?
Taa first run to raczej szybko nie będzie no chyba , że najdzie się osoba która zafunduje mi 200zł to wtedy będzie First Run będzie w ciągu tygodnia.
Oj przemas lamp nie masz w miescie?? idz stan pod ktoras powiesz ze oddasz się kobiecie za 200zl
albo zacznij brac oplaty od dziewczyny twojej za sex ![]()
Co Ty Daniel pitolisz
Niech On lepiej wystawi Huske na allegro kup teraz za 200zł i będzie szybki hajs
:lol:
Jak macie się tak wypowiadać to lepiej się nie wypowiadajcie kasę zdobędę właśnie sprzedaję kompletny zapłon do simsona z cewką za 150zł.
o, to ja bym od razu tą huskę kupił i dzisiaj jadę po nią, nawet za 400zł
Za 400zł to mogę wam sprzedać zestaw narzędzi Husqvarna i tyle za te pieniądze dostaniecie.
Przemas92, ale oni sobie jaja robią ![]()
No jaja sobie robią . Ale co zrobić . Trochę śmiećhu musi być . A co do simka to fajny . ![]()
on to dopiero będzie fajny
Wiem wiem. Fajne malowanie zrobi i będzie Git .
nie do końca chodziło mi o małowanie, poczytaj ten temat od początku.
Siemka Kolejny UP jest MaDa FaKa :!: :!: :!:
Doszła dziś kolejna paczka:
:arrow: uszczelka między kartery super wykonanie
:arrow: zębatki zadwcze 14z i 13z
:arrow: tabliczka znamionowa ramy
porównanie starej zębatki 16z z zębatką 13z
a ta polerka już jest skończonaż
co to jest ta tabliczka znamionowa ramy??
numery ramy czy jakąś :lol:
Polerka jeszcze nie skończona szkoła mi się zaczeła i nie mam kiedy. Będę kończył jak Dremel 300 przyjdzie mi z naprawy. Co do tabliczki to na niej wybija się numery ramy, rok itp. Tylko muszę scansolem usunąć napis S51, ponieważ ja mam S53 w dowodzie rejestracyjnym.
Oj to jest nielegalne ![]()
Ale ogolnie sprawnie ci idzie jego robienie ![]()
Danielson napisał:
Oj to jest nielegalne ;)
Bystryy! Lubie takich :-D
A czemu kupiłeś mniejsze zębatkiż
Damianho napisał:
A czemu kupiłeś mniejsze zębatkiż
Chcesz latać na koleś