Siemka a więc kolejna realacja z prac oddałem podstawkę zapłonu do toczenia za tydzień w sobotę powinna być już do odbioru.
no no szalejesz
Na kiedy planujesz first run ?
Taa first run to raczej szybko nie będzie no chyba , że najdzie się osoba która zafunduje mi 200zł to wtedy będzie First Run będzie w ciągu tygodnia.
Oj przemas lamp nie masz w miescie?? idz stan pod ktoras powiesz ze oddasz się kobiecie za 200zl albo zacznij brac oplaty od dziewczyny twojej za sex
Co Ty Daniel pitolisz Niech On lepiej wystawi Huske na allegro kup teraz za 200zł i będzie szybki hajs :lol:
Jak macie się tak wypowiadać to lepiej się nie wypowiadajcie kasę zdobędę właśnie sprzedaję kompletny zapłon do simsona z cewką za 150zł.
o, to ja bym od razu tą huskę kupił i dzisiaj jadę po nią, nawet za 400zł
Za 400zł to mogę wam sprzedać zestaw narzędzi Husqvarna i tyle za te pieniądze dostaniecie.
Przemas92, ale oni sobie jaja robią
No jaja sobie robią . Ale co zrobić . Trochę śmiećhu musi być . A co do simka to fajny .
on to dopiero będzie fajny
Wiem wiem. Fajne malowanie zrobi i będzie Git .
nie do końca chodziło mi o małowanie, poczytaj ten temat od początku.
Siemka Kolejny UP jest MaDa FaKa :!: :!: :!:
Doszła dziś kolejna paczka:
:arrow: uszczelka między kartery super wykonanie
:arrow: zębatki zadwcze 14z i 13z
:arrow: tabliczka znamionowa ramy
porównanie starej zębatki 16z z zębatką 13z
a ta polerka już jest skończonaż
co to jest ta tabliczka znamionowa ramy??
numery ramy czy jakąś :lol:
Polerka jeszcze nie skończona szkoła mi się zaczeła i nie mam kiedy. Będę kończył jak Dremel 300 przyjdzie mi z naprawy. Co do tabliczki to na niej wybija się numery ramy, rok itp. Tylko muszę scansolem usunąć napis S51, ponieważ ja mam S53 w dowodzie rejestracyjnym.
Oj to jest nielegalne
Ale ogolnie sprawnie ci idzie jego robienie
Danielson napisał:
Oj to jest nielegalne ;)
Bystryy! Lubie takich :-D
A czemu kupiłeś mniejsze zębatkiż
Damianho napisał:
A czemu kupiłeś mniejsze zębatkiż
Chcesz latać na koleś