Simson s51 by Przemas92 77/6/2/2M 80%

Siemka a więc kolejna realacja z prac oddałem podstawkę zapłonu do toczenia za tydzień w sobotę powinna być już do odbioru.

no no :wink: szalejesz :stuck_out_tongue:
Na kiedy planujesz first run ?

Taa first run to raczej szybko nie będzie no chyba , że najdzie się osoba która zafunduje mi 200zł to wtedy będzie First Run będzie w ciągu tygodnia.

Oj przemas lamp nie masz w miescie?? idz stan pod ktoras powiesz ze oddasz się kobiecie za 200zl :smiley: albo zacznij brac oplaty od dziewczyny twojej za sex :smiley:

Co Ty Daniel pitolisz :stuck_out_tongue: Niech On lepiej wystawi Huske na allegro kup teraz za 200zł i będzie szybki hajs :wink: :lol:

Jak macie się tak wypowiadać to lepiej się nie wypowiadajcie kasę zdobędę właśnie sprzedaję kompletny zapłon do simsona z cewką za 150zł.

o, to ja bym od razu tą huskę kupił i dzisiaj jadę po nią, nawet za 400zł

Za 400zł to mogę wam sprzedać zestaw narzędzi Husqvarna i tyle za te pieniądze dostaniecie.

Przemas92, ale oni sobie jaja robią :stuck_out_tongue:

No jaja sobie robią . Ale co zrobić . Trochę śmiećhu musi być . A co do simka to fajny . :stuck_out_tongue:

on to dopiero będzie fajny

Wiem wiem. Fajne malowanie zrobi i będzie Git .

nie do końca chodziło mi o małowanie, poczytaj ten temat od początku.

Siemka Kolejny UP jest MaDa FaKa :!: :!: :!:

Doszła dziś kolejna paczka:
:arrow: uszczelka między kartery super wykonanie
:arrow: zębatki zadwcze 14z i 13z
:arrow: tabliczka znamionowa ramy

porównanie starej zębatki 16z z zębatką 13z

a ta polerka już jest skończonaż

co to jest ta tabliczka znamionowa ramy??

numery ramy czy jakąś :lol:

Polerka jeszcze nie skończona szkoła mi się zaczeła i nie mam kiedy. Będę kończył jak Dremel 300 przyjdzie mi z naprawy. Co do tabliczki to na niej wybija się numery ramy, rok itp. Tylko muszę scansolem usunąć napis S51, ponieważ ja mam S53 w dowodzie rejestracyjnym.

Oj to jest nielegalne :wink:
Ale ogolnie sprawnie ci idzie jego robienie :wink:

Danielson napisał:

Oj to jest nielegalne ;)

Bystryy! Lubie takich :-D

A czemu kupiłeś mniejsze zębatkiż

Damianho napisał:

A czemu kupiłeś mniejsze zębatkiż

Chcesz latać na koleś