Sidney Polak-skuter

Ktoś chce skomentować ? :stuck_out_tongue:

http://www.onet.tv/sidney-polak-skuter,5354003,6,klip.html#

Słabe, ale czy to nie sponskorowane przez suzukiż

Nawet jak sponskorowane (tak wygląda) to i tak zarąbiste :smiley:

Edit: Takie lajtowe :smiley:

“czy ktos w tym miescie mnie dogoniż tak sidney, Wino cie dogoni ^^” :stuck_out_tongue:

Jak dla mnie kupa :stuck_out_tongue:

I wątpie, że kiwają mu ścigacze i czopery :stuck_out_tongue_winking_eye:

Średnie, sposor Suzuki jak nic ^^

Wiadomo, że sponskorowane xP

Ja raczej widzę to tak, że robi się coraz głośniej o skuterach, robia się coraz bardziej popularne. Niedługo będzie jak w krajach typu Włochy, Francja, że skutery, ale już te o większych pojemnościach niż nasze 50tki xP bądą bardzo popularnym środkiem transportu. Będą to Skutery, a nie jakieś pierdziawki ^^

[ Dodano: 06-08-2009, 21:12 ]
Aaa i jeszcze dziewczynyom świetnie pasują te skutery :stuck_out_tongue: takie stylowe ;D

Bo to Vespy, wiadomo.

ale te dziewczyny nawet brały tego polaka

poległem … kolana mi wybuchły z wrażenia, ide się wypier…dolić na plecy i napić herbaty :573:

haha … :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sydnej lepiej na frytki podjedź swoim suzyki bo na miasto to raczej nie porządzisz :roll:

własnie, wpadnie dziki wino na runnerze i Cie wciagnie xD

Ja na roxie go wciągnę xD

a ja go w adidaskach drapne :smiley:

ktos juz kiedyś dał link do tego tylko na shoucie , i bez teledysku , ale zauważyliście że w każdym takim teledysku jeżdżą bez kasku ;/

Ostatnio mi Veis to podesłał… myślałem że padne… ja nie wiem jak można nagrać coś takiego

Bez kasku to w prawie każdym filmie jeżdżą. Ale tylko główni bohaterowie.

Dziewczyny z teledysku miały chyba orzeszkiż czy nie? nie chce mi się włączać już.

Suzuki Burgman umc umc cośtam 55koni nikt cie nie dogoni ;d

wczoraj widziałem kolesia na skucie w mieście… Przekozak :smiley: 50ccm (no może te 70 nie wiem), cały zrobiony na naked, czacha ufo zaraz nad kołem ^^ i z gazu szedł na koło :smiley:

W centrum miasta między samochodami na kole fruwał xD całe ulice :smiley: Szkoda, że nie nagrałem…

Patrzcie co znalazłem ;p [code:1:41f0db3f7d]To, co jednak w największym stopniu wyróżnia Burgmana z konkurencji, to układ przeniesienia napędu. Pięciobiegowa przekładnia pasowa naszpikowana jest elektroniką, co pozwala na pracę w trzech różnych trybach. Podstawowy z nich to tryb automatyczny, co jest akurat oczywiste w skuterach. Ponadto kierujący może wybrać tryb automat-sport, zmuszający zespół napędowy do większego wysiłku i gwarantujący przez to znacznie lepszą dynamikę.

Dla tradycjonalistów przygotowano coś ekstra. Przyciskiem na kierownicy tryb pracy skrzyni biegów można zmienić także na w pełni manualny. Wtedy, tylko i wyłącznie kierowca, decyduje przełącznikiem UP i DOWN o tym, na którym przełożeniu jedzie w danej chwili Burgman. Gdyby nie automatyczne sprzęgło, byłby to system zupełnie przypominający jazdę klasycznym motocyklem. Jak to wszystko sprawdza się w praktyce? O tym już za chwilę[/code:1:41f0db3f7d]

Źródło: http://www.scigacz.pl/Suzuki,Burgman,650,Executive,duzy,moze,wiecej,2101.html

Jak byłem teraz w Paryżu, to ruch wygląda tak:
Są 3 pasy, z czego kierowcy lewego trzymają sięjak najbardziej lewej strony, środkowego jak najbardziej prawej, a prawym pasem toczą się ci wolniejsi już jak tam chcą xP i teraz tak pomiędzy tymi lewym i środkowym cały czas śmigają jednoślady i są tak właściwie 4ry pasy xP

Dodatkowo jest bardzo dużo skuterów, ba bardzo popularne są te trójkołowe, z dwoma kołami z przodu, jednym z tyłu.