nie jest wazne co i jak sie dzieje miedzy nami NAJWAŻNIEJSZY JEST CEL AKCJI. Robimy to dla dzieciakow ktore BYC MOZE nigdy nie dostaly od nikogo prezentu. To ich usmiech i skromne slowo dziekuję powinno byc dla nas nagroda za trud. sam osobiscie moz enie materialnie ale czasowo i organizacyjnie juz sporo zrobilem i co do Dziadka to podsumuje tak: dzieki za chceci ale teraz to juz o wiele za pozno.
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w pikniku który finalizuje akcję motoksiążka. organizowaną przez Śląską Grupę Motorowerową Lonely Wolves oraz Fundację Edukacyjną Kombinatory. Który odbędzie się 31 sierpnia 2013 na terenie Domu Dziecka nr 1 w Bytomiu startujemy o 10:00. Celem akcji było zebranie artykułów szkolnych jak i zabawek dla Domu Dziecka nr.1 w Bytomiu. Plan imprezy 10:00 przekazanie zebranych artykułów oraz przywitanie wszystkich. 10:30 przyjazd Patrolu Bytomskiej Drogówki Zapoznanie się z Radiowozem Policyjnym od wewnątrz, rozmowy na temat bezpieczeństwa na drodze. 11:30 przybycie instruktorów z auto-szkoły Fox 12:30 Szkolenie udzielania pierwszej pomocy RKO ( Resuscytacja Krążeniowo Oddechowa ćwiczenia na fantomach ) 13:00 Koncert zespołu REBELIA Nauka jazdy na skuterze - rozpalanie grilla, gry i konkursy z nagrodami 14:30 Prezentacja wozu bojowego Państwowej Straży Pożarnej.
Wszyscy motorowerzyści łączymy się i sprawiamy że na buziach dzieci zagości uśmiech. Zbiórka odbędzie się w dniu pikniku o godzinie 09:30 na parkingu Urzędu Miejskiego w Bytomiu ulica Parkowa 2. Z skąd paradą oraz w asyście Patrolu Bytomskiej drogówki wyruszymy do Domu Dziecka. Gdzie będą na nas czekać wychowankowie placówki. Nieśmy radość innym.
Gościem specjalnym na pikniku Motoksiążki będzie zespół REBELIA który zagra specjalnie dla dzieci. Z ciekawostek ZESPÓŁ REBELIA JAKO JEDYNY W POLSCE MA ZA SOBĄ WSPÓLNY WYSTĘP Z GRUPĄ SCORPIONS!!! Więcej o zespole REBELIA http://www.sound.pl/firma/3805/257.htm
Zapraszamy na wielkie wydarzenie jakim będzie piknik Motoksiążki :) Więcej tu: https://www.facebook.com/events/585217468188534/ oraz tu: http://www.lonelywolves.cba.pl/viewtopic.php?f=4&t=122
Witam. Od niedawna posiadam motorower. Szkoda że za późno zacząłem udzielać się na forum. Obiecuję że przy kolejnej akcji postaram się coś przekazać. Na zloty raczej nie pojeżdżę bo mam juz 30 wiosenek poza tym dla mnie rodzina jest najważniejsza i jej poświęcam większość czasu po pracy ale powiem szczerze że popieram takie coś jak zbiórka grupy ludzi lubiących mopliki o pojemności 50 i może kiedyś przyjmiecie mnie w swoje szeregi. Ja jestem fanatykiem jazdy na rowerze i od niedawna na moim Bartonie Fighter. Pozdrawiam.
Witam. Od niedawna posiadam motorower. Szkoda że za późno zacząłem udzielać się na forum. Obiecuję że przy kolejnej akcji postaram się coś przekazać. Na zloty raczej nie pojeżdżę bo mam juz 30 wiosenek poza tym dla mnie rodzina jest najważniejsza i jej poświęcam większość czasu po pracy ale powiem szczerze że popieram takie coś jak zbiórka grupy ludzi lubiących mopliki o pojemności 50 i może kiedyś przyjmiecie mnie w swoje szeregi. Ja jestem fanatykiem jazdy na rowerze i od niedawna na moim Bartonie Fighter. Pozdrawiam.
Ja ma prawie 40 wiosen..... Dla mnie też rodzina jest najważniejsza ....ale - zawsze zorganizuję sobię troszku czasu dla siebie. Rodzina to rozumie i szanuje..... Nie jeżdżę na rowerze i każdą wolną chwilę poświęcam ŚGM. Trzeba mieć coś z życia.