Śląska Grupa Motorowerowa Lonely Wolves rozpoczyna akcję pod nazwą „MOTOKSIĄŻKA” która potrwa od czerwca do połowy sierpnia.
Akcja ma na zadaniu zbiórkę przyborów szkolnych, książek jak i zabawek dla podopiecznych Domu Dziecka nr.1 w Bytomiu.
Zbieramy wszystkie przybory szkolne które są niezbędne dzieciom do rozpoczęcia nauki.
Począwszy od ołówka skończywszy na podręcznikach. Wszystkie dary można przesłać pocztą pod jeden z podanych adresów bądź osobiście dostarczyć organizatorom na jednych z ich spotkań.
Nie bądźmy obojętni i pomóżmy, dla nas to tylko kilka złotych ale dla nich wielka pomoc.
Masz zabawki którymi nie bawi się już Twoje dziecko? Masz książki dla dzieci które już zostały przeczytane i zajmują Ci miejsce? - przekaż, prześlij, przynieś.
Apelujemy do wszystkich motocyklistów i motorowerzystów łączmy się w tym szczytnym celu i pomóżmy tym którzy potrzebują wsparcia i pomocy.
Nie przyjmujemy darów finansowych !!!
Dary można przywieść lub przesłać na jeden z podanych adresów, bądź dostarczyć na najbliższe spotkanie grupy.
Śląska Grupa Motorowerowa Sebastian Jakubowski ul.Różańskiego 26/5 41-800 Zabrze Tel.607-633-239
Śląska Grupa Motorowerowa Piotr Bobbe ul. Nowopogońska 42 41-250 Czeladź tel. 501938731
Więcej info na www.samotnewilki.cba.pl/info5.html Pytania kierować na adres grupamotorowerowa@gmail.com
p.s. Rozsyłajcie tą wiadomość wszystkim swoim znajomym. Zamieszczajcie jej treść na innych forach i stronach.
fajną mają stronkę " Kombinatory " hehehe Seba jak byś nie wiedział to w sobotę jest Koszęcin , nic na siłę , wiedzą już o nas i są zainteresowani więc po cholerę taki pośpiech - już w sobotę ?
Odezwała się fundacja z Chorzowa która się przyłączy do naszej akcji. ....
Chciałaby się przyłączyć :) Pamiętajmy że pomysł jest nasz :) Się spotkamy, pogadamy - o wynikach poinformujemy wszystkich ze ŚGM i podejmiemy decyzję :)
Spoko umówię się tak z nimi że zdążymy pamiętaj że wy macie czas bo jesteście na miejscu ja robię w delegacji i jestem tylko na weekendy więc muszę to jakoś pogodzić. Byle do sierpnia bo kończy nam się tu robota i powrót na Świętochłowice :)
Generalnie przybory szkolne już sie zbierają, zeszyty przybory piśmiennicze i takie tam, a z książkami to różnie bo każda szkoła dobiera sobie inne.Jeśli będziemy zbierać tak jak było mówione w marketach czy innych miejscach publicznych będą gadżety dla ofiarodawców wzór pokażę na spotkaniu dla tego domu dziecka dla upamiętnienia może być nasze logo grupy wypiaskowane na szkle i podświetlone może to być w formie do postawienia na biurku czy wiszące zresztą do obgadania na spotkaniu
Świetnie Rafał myślę że nasze logo w takiej formie będzie mile widziane. Naprawdę pomysł mi się podoba. Ja czekam aż zrobią plakat i zaraz ruszam z nimi w Polskę kolega co pracuje w Opolskim szpitalu wojewódzkim powiedział że zrobi zbiórkę w swoim otoczeniu czyli w szpitalu. Fundacja już zaczęła bawić się z naszymi zgodami itp. Wszystko jest na dobrej drodze.