TVS jest zainteresowany objęciem Patronatem Medialnym Państwa projekt – MOTOKSIĄŻKA.
Jest nam niezmiernie miło i doceniamy fakt, że pomyśleli Państwo o nas planując to przedsięwzięcie.
W ramach Patronatu możemy zaproponować promocję wydarzenia na naszej stronie tvs.pl w zakładce „patronat” (w tym celu będzie nam potrzebny plakat/zdjęcie/obrazek w formacie JPG oraz notatka prasowa promująca i opisująca wydarzenie – koniecznie w pliku tekstowym do edycji). Materiały na stronę, w konkretnych formatach, proszę przesłać najpóźniej na ok. 4 dni przed wydarzeniem (w przeciwnym razie może być problem z zamieszczeniem ich na naszym portalu). Dodatkowo chcielibyśmy zaprosić Państwa do naszego porannego programu Cafe Silesia, gdzie podczas rozmowy z prowadzącym będzie okazja powiedzieć o projekcie, jego idei i zaprosić naszych widzów do wzięcia w nim udziału.
W załączniku przesyłam logo TVS do zamieszczenia na plakatach i materiałach promujących Państwa akcję.
W razie jakichkolwiek pytań, propozycji i sugestii jestem do dyspozycji.
Jeżeli w przyszłości zdecydują się Państwo podjąć równie udane i ambitne inicjatywy jesteśmy otwarci na propozycje i zapraszamy do współpracy. Życzymy powodzenia!
Pozdrawiam
Agnieszka Leszczuk SPECJALISTA DS. MARKETINGU I PROMOCJ
Dobra robota Krzysiu jeszcze dzisiaj odpowiem na tego e maila prześle jej wszystko co potrzebuje A co z tym wywiadem musiał by cały zarząd jechać na kiedy się umawiamy z nimi? czy porozmawiamy o tym w Sielpi na spokojnie? I najważniejsze który plakat im przesłać bo już sam zgłupiałem mamy aż trzy :)
Tak jak Artur pisze - ustalimy to na Sielpi. Co do plakatu to chcą aby było tam ich logo :) Nie wiem jak doprosicie moją małżonkę aby przerobiła plakaty :) Które defacto nie widziała na oczy w formie papierowej...
Ok pogadamy o tym w Sielpi na spokojnie teraz nie będziemy sobie tym zawracać głowy. Mamy ważniejszy temat SIELPIA i wyjazd za niecałe 3 dni :))) Alleluja bracia i do przodu :))