ŚGM - AKCJA "MOTOKSIĄŻKA " MOTOROWERZYŚCI DZIECIOM.

Dziadek100 napisał:

Plakaty to już temat nieaktualny ?.

A co cię tak nagle to tak zainteresowało???
Podobno się z NAMI nie integrujesz.....

R2_D2 napisał:

Dziadek100 napisał:

A co cię tak nagle to tak zainteresowało???
Podobno się z NAMI nie integrujesz.....

Zgadza się.Dobro dzieci chyba jest najwazniejsze ?.

Skoro tak mówisz, to zadbaj o swoje, a nie interesuj się tym czym nie powinieneś. Nic od Ciebie nie chcemy.

Dziadek100 napisał:

Odpowiem Twoją wypowiedzią w innym temacie:

Dziadek100 napisał:

....Na zakończenie miałbym prosbę - proszę się ode mnie odpierwiastkować.Proszę o mnie nie pisać,nie zapraszać mnie na żadne spotkania,po prostu ja dla ŚGM nie istnieję,ŚGM dla mnie również nie istnieje......

I na koniec dodam od siebie -
cytuję: ..po prostu ja dla ŚGM nie istnieję,ŚGM dla mnie również nie istnieje........"

Zamiast skrótu ŚGM wstaw Dziadek100.
To tyle co dyskusji mojej osoby z Tobą. Za Grillmena maszu u mnie inny nick -Konfident.

WODZU napisał:

Dziadek100 napisał:

Odpowiem Twoją wypowiedzią w innym temacie:

Dziadek100 napisał:
....Na zakończenie miałbym prosbę - proszę się ode mnie odpierwiastkować.Proszę o mnie nie pisać,nie zapraszać mnie na żadne spotkania,po prostu ja dla ŚGM nie istnieję,ŚGM dla mnie również nie istnieje......

I na koniec dodam od siebie -
cytuję: ..po prostu ja dla ŚGM nie istnieję,ŚGM dla mnie również nie istnieje........"
Zamiast skrótu ŚGM wstaw Dziadek100.
To tyle co dyskusji mojej osoby z Tobą. Za Grillmena maszu u mnie inny nick -Konfident.

I wszystko jasne.Ty za to masz u mnie nick Skandynawski Kloc.Mam nadzieję że wiesz dlaczego skandynawski.....

Wiem dlaczego Panie dziadku :) Ale wiedz że osoba która umawia się z paroma facetami na tajemnicę i sprzedaje ją na x forum jest nazywana c..pą i parówą.

Tym dla mnie jesteś konfidencem :) I takie zdanie o twojej osobie ma gro ludzi :)

Bujaj się parówo dziadku i zamilknij na wieki.
Z chęcią powiem ci to w twarz!!!!

Podaj numer konta to wpłacę Ci te 10 zeta które przekazałeś na ŚGM. Parówa i konfident to najgorsza nacja na świecie.

Na koniec do wszystkich normalnych a nie parów - nie karmimy trolla :) Umrze śmiercią głodową - parówa w d . j. .

Mam głęboko w dupie co ty Klocu o mnie myślisz.Nie robią na mnie wrażenia te twoje więzienne gadki.

I znowu Ci "pozytywnie nakręceni" pokazują prawdziwe oblicze.
Sami na publicznym forum pierzecie swoje brudy, gdy tymczasem nie tolerujecie żadnych uwag pod swoim adresem.
Udawana troska o dzieci, tymczasem robicie rozpierduche z tego forum. Wasze brudy wylewają się w każdym temacie. To jak to w końcu z Wami jest?

Dziadek100 napisał:

Mam głęboko w dupie co ty Klocu o mnie myślisz.Nie robią na mnie wrażenia te twoje więzienne gadki.

Z idiotami, parówami i konfidentami się nie dyskutuje... :)

Nie kamimy trola a sam mu dałem pożywkę :)

To po co dyskutujesz downie.

Hindenburg napisał:

I znowu Ci "pozytywnie nakręceni" pokazują prawdziwe oblicze.
Sami na publicznym forum pierzecie swoje brudy, gdy tymczasem nie tolerujecie żadnych uwag pod swoim adresem.
Udawana troska o dzieci, tymczasem robicie rozpierduche z tego forum. Wasze brudy wylewają się w każdym temacie. To jak to w końcu z Wami jest?

No tak. Związłość wypowiedzi, dosadne zdania i słowa. Benek też żeś z Zabrza :)

Może się mylę ale jak nie to zagram w totaka :) A jak zagram i wygram....

Powiem jedno. Dziadek100 jak mało kto wydaje się rozsądny i rzeczowy. Chyba jeszcze nigdy nie spotkałem się z tym, że kogoś obraził. Po co więc te zawzięte ataki na niego? Nie rozumiem.

Przypominam Wszystkim ponieważ uzurpatorzy którzy nic nie osiągnęli w życiu chcą zakłócić naszą akcję:

Śląska Grupa Motorowerowa Lonely Wolves rozpoczyna akcję pod nazwą „MOTOKSIĄŻKA”
która potrwa od czerwca do połowy sierpnia.

Akcja ma na zadaniu zbiórkę przyborów szkolnych, książek jak i zabawek dla podopiecznych Domu Dziecka nr.1 w Bytomiu.

Zbieramy wszystkie przybory szkolne które są niezbędne dzieciom do rozpoczęcia nauki.

Począwszy od ołówka skończywszy na podręcznikach. Wszystkie dary można przesłać pocztą pod jeden z podanych adresów bądź osobiście dostarczyć organizatorom na jednych z ich spotkań.

Nie bądźmy obojętni i pomóżmy, dla nas to tylko kilka złotych ale dla nich wielka pomoc.

Masz zabawki którymi nie bawi się już Twoje dziecko? Masz książki dla dzieci które już zostały przeczytane i zajmują Ci miejsce? - przekaż, prześlij, przynieś.

Apelujemy do wszystkich motocyklistów i motorowerzystów łączmy się w tym szczytnym celu i pomóżmy tym którzy potrzebują wsparcia i pomocy.

Nie przyjmujemy darów finansowych !!!

Dary można przywieść lub przesłać na jeden z podanych adresów, bądź dostarczyć na najbliższe spotkanie grupy.

Śląska Grupa Motorowerowa
Sebastian Jakubowski
ul.Różańskiego 26/5
41-800 Zabrze
Tel.607-633-239

Piotr Bobbe
ul. Nowopogońska 42
41-250 Czeladź
tel. 501938731

Więcej info na http://www.samotnewilki.cba.pl/info5.html
Pytania kierować na adres grupamotorowerowa@gmail.com

p.s.
Rozsyłajcie tą wiadomość wszystkim swoim znajomym. Zamieszczajcie jej treść na innych forach i stronach.

Zapytałem w dobrej wierze o te plakaty,miałem na uwadze dobro dzieci i nic więcej.Nie musimy się kochać,możemy się nawet nie lubić wzajemnie.W wywiadzie w TV usłyszałem słowa że liczycie na pomoc każdego motorowerzysty,skuterowca i wszystkich ludzi dobrej woli.To że wypisałem się z grupy już jest wystarczającym powodem aby na mnie naskoczyć.Co z tego że napisałem że nie chcę aby wysyłać do mnie zaproszeń ?,że nie chcę być w grupie ?.Jaki to ma związek z akcją charytatywną ?.Chciałem w jakiś sposób pomóc tym biednym dzieciom zakładając plakaty w autobusach aby jak najwęcej ludzi wiedziało o akcji Motoksiążka.Nie to nie,błagać o nic nie będę.

Hindenburg napisał:

Powiem jedno. Dziadek100 jak mało kto wydaje się rozsądny i rzeczowy. Chyba jeszcze nigdy nie spotkałem się z tym, że kogoś obraził. Po co więc te zawzięte ataki na niego? Nie rozumiem.

Racja, jest rozsądny i rzeczowy, problem w tym, że lubi prowokować. Sprawa była już zamknięta, ale Dziadek sprowokował swoim postem mnie i Wodza. Może jeszcze kogoś - nie wiem.
Skoro nie chce się integrować z ŚGM to po co zaczepia? Chce coś ugrać, zabłysnąć? Tylko po co, skoro jest taki rozsądny i rzeczowy???
Nie chcę nikomu dosrywać i obrażać nikogo. Nie odezwał bym się gdyby nie zaczepka Dziadka.

Dziadek100 napisał:

Zapytałem w dobrej wierze o te plakaty,miałem na uwadze dobro dzieci i nic więcej.Nie musimy się kochać,możemy się nawet nie lubić wzajemnie.W wywiadzie w TV usłyszałem słowa że liczycie na pomoc każdego motorowerzysty,skuterowca i wszystkich ludzi dobrej woli.To że wypisałem się z grupy już jest wystarczającym powodem aby na mnie naskoczyć.Co z tego że napisałem że nie chcę aby wysyłać do mnie zaproszeń ?,że nie chcę być w grupie ?.Jaki to ma związek akcją charytatywną ?.Chciałem w jakiś sposób pomóc tym biednym dzieciom zakładając plakaty w autobusach aby jak najwęcej ludzi wiedziało o akcji Motoksiążka.Nie to nie,błagać o nic nie będę.

Fajnie, liczy się każdy gest
Ale zrobiłeś to w dość kontrowersyjny sposób.
Mając na pieńku ze ŚGM nagle zapragnąłeś być darczyńcą i wolontariuszem. Sorki, ale to dość sztucznie zabrzmiało, dlatego taka a nie inna odpowiedź.

Dziadek100 napisał:

Tak Artur to zabrzmiało kontrowersyjnie.Nie nagle zapragnąłem,wspominałem wcześniej o chęci obklejenia autobusów,odpowiedż padła że jak będą plakaty to będzie info na forum.Informacji nie było więc zapytałem.

Dziadek100 napisał:

Dziadek100 napisał:

Tak Artur to zabrzmiało kontrowersyjnie.Nie nagle zapragnąłem,wspominałem wcześniej o chęci obklejenia autobusów,odpowiedż padła że jak będą plakaty to będzie info na forum.Informacji nie było więc zapytałem.

Wyślij sms-a do TVN a od nas się odpierwiastkuj ( to twoje słowa :) ) .. Nie komentuj poczynań kogoś kto coś robi dla grupy. Coś robi a nie sprzedaje grupy i jej dowcipów :)

Amen.

Przypominam wszystkim :)

Śląska Grupa Motorowerowa Lonely Wolves rozpoczyna akcję pod nazwą „MOTOKSIĄŻKA”
która potrwa od czerwca do połowy sierpnia.

Akcja ma na zadaniu zbiórkę przyborów szkolnych, książek jak i zabawek dla podopiecznych Domu Dziecka nr.1 w Bytomiu.

Zbieramy wszystkie przybory szkolne które są niezbędne dzieciom do rozpoczęcia nauki.

Począwszy od ołówka skończywszy na podręcznikach. Wszystkie dary można przesłać pocztą pod jeden z podanych adresów bądź osobiście dostarczyć organizatorom na jednych z ich spotkań.

Nie bądźmy obojętni i pomóżmy, dla nas to tylko kilka złotych ale dla nich wielka pomoc.

Masz zabawki którymi nie bawi się już Twoje dziecko? Masz książki dla dzieci które już zostały przeczytane i zajmują Ci miejsce? - przekaż, prześlij, przynieś.

Apelujemy do wszystkich motocyklistów i motorowerzystów łączmy się w tym szczytnym celu i pomóżmy tym którzy potrzebują wsparcia i pomocy.

Nie przyjmujemy darów finansowych !!!

Dary można przywieść lub przesłać na jeden z podanych adresów, bądź dostarczyć na najbliższe spotkanie grupy.

Sebastian Jakubowski
ul.Różańskiego 26/5
41-800 Zabrze
Tel.607-633-239

Piotr Bobbe
ul. Nowopogońska 42
41-250 Czeladź
tel. 501938731

Więcej info na http://www.samotnewilki.cba.pl/info5.html
Pytania kierować na adres grupamotorowerowa@gmail.com

p.s.
Rozsyłajcie tą wiadomość wszystkim swoim znajomym. Zamieszczajcie jej treść na innych forach i stronach.