Przedstawiam wam Moją Aprilie Rs 125 z 2007 z 12k przebiegu
jedyny tuning w niej to gaźnik dellorto 42mm .
Kupiłem ją 26 czerwca 2010 roku .
Teraz o mnie .
Jestem Hubert , Mam 15 lat mieszkam w Bełzycach 30 kilometrów od Lublina , wcześniej jeździłem bestialską F15 później CBR 125 , i teeraz od konca czerwca RS i w Marcu było planowane F4i do stuntu ale w szkole nie poszło po mojej myśli i nie będzie f4i Pozdrawiam Hubert.
Zły dział, przenosze do motocykli Siwy
kurwa żeby mi starzy chcieli kupić ef cztery , sam se muszę zarobić ;/
fajnie kolego śmigasz i fajna aprilka
Jeszcze jak plany wypalą to będzie gruboo :mrgreen:
Jakieś osiągi itp?;d
osiągi ;p hmm ;d
Jeszcze nie spotkałem 125 żeby dała rade z 500ccm3 turystykami równo ide , ER500 , CB500 , GS500 V max 155 jakieś i łytytyyt;p
jaką masz żębate z tyłu ,
nie przeginaj że idzie równo z CB , przecież cb ma chyba z 20 kucy więcej , a niewiele cieższe
WoW Fajna ta apka
widzę ze gumy nie szczędzisz
Wrona , przyjedź zobaczysz;)
CB ma z 10 kucy więcej, ona ma 40 cuś, a RS ma 36 czy coś takiego, więc możliwe
Courde, CB 500 ma 58.00 HP (42.3 kW)) i 34.00 Nm :roll:
Moża te CB z która Się ganiałem była przymulona jakaś nie wiem Ale nie sadze Bo Er500 niby ten sam koń i też rady nie daje , Gs już calkiem .
ale masz zębata chyba większą bo 155 na 125cc to trochę mało , tu się ludzie wypowiadaja że ponad 160 leci
no moja 167 licznikowo
Wolalbym 155 zamiast 167 i ponizej 6 sek do paczki Wiec wg mnie ma lepszy setup niz ty kowal
No ma przecież gaźnik na większy dany
Ile to pali teraz ?
10/100 poniżej 8 nie udało mi Się zejść 8:|
uroki ogromnych gaźnikow ale za to kochamy 2T - czysta i piekielna moc wydobyta z paliwa, obrotów i efektu odbicia spalin
o cholera haha ;D 10 litrow powodzenia xd u nas mial co mu 12 l palila tylko ze byla z cylindrem 160 to na 4 kiedys do 150 ja cisnal no ale zatankowal do pełna przejechal się trochę i po paliwku
zębatkę z tyłu to pewnie ma jakąś oryginalną, powiedz lepiej jaką masz z przodu… 17,16 a może 15 ? na pewno coś z tych 3
Albo powiedz v-max przy jakich obrotach masz
Ty… ale z tym gaźnikiem coś chyba przesadziłeś, ja jeszcze nie widziałem 42mm… Jak już to może 34mm Bo takie to są na pewno, nawet w któryś z tych starszych rs były montowane seryjnie