Tak, dodałem wyżej. EDIT: CEFA. Chodzi Ci o stację BP, która stanowi punkt B na poniższej mapie? http://goo.gl/maps/ahl3j
ps sory mlody ze tak pozno ale teraz wrocilem z majsterkowania przy skuterze tak to ta stacja i dalej twierdze ze bedzie ok jak spotkamy sie tam max o 6.30 jezeli tato chce jakies info dla spokojnosci - moge z nim porozmawiac przez telefon pozdrawiam
To Mario,Kapuchon spotykamy sie o 6 tam pod MCD czy np: 5:30 na CPN na rogu Żołnierzy Września z ul.3go maja ? i potem pod maca ?
Ja bym jednak był za tym aby spotkać się o 6 na stacji CPN na rogu 3-go Maja i Żołnierzy Września i około 6.10- 6.15 już całą ekipą ruszyć do T.G przez Łagiewnicką. Zbiórka w T.G jest o 7 więc na spokojnie zajedziemy i będziemy mieli jeszcze zapas czasu na kawkę. Zbiórka jest o 7 w T.G ale pewnie i tak ruszymy koło 7.20 no chyba że wszyscy będą już o 7.
Dziadek a ty dolatujesz do nas do Chorzowa czy bezpośrednio walisz na T.G.
Ja spotykam się na Bańgowie z R2_D2 i Wodzem i potem jedziemy razem do Tarnowskich Gór.Tak jest mi najwygodniej bo mieszkam na Burowcu i jest to najprostsza droga według mnie.
Mario1 napisał: Dziadek a ty dolatujesz do nas do Chorzowa czy bezpośrednio walisz na T.G.
Ja spotykam się na Bańgowie z R2_D2 i Wodzem i potem jedziemy razem do Tarnowskich Gór.Tak jest mi najwygodniej bo mieszkam na Burowcu i jest to najprostsza droga według mnie.
Czyli rozumiem że w Chorzowie spotykamy się w cztery osoby ? - Ostry, Krzysiek, Mario i ja. Proponowałbym wstępnie umówić się na godzinę 6.00 na cpn-ie a o 6.15 ruszyć na T.G.
ze względu że tu się nic nie dzieje to na wyjazd ja proponuję zabezpieczyć się w to http://www.v10.pl/archiwum/prawo/wzorydokumentow/druk_oswiadczenie_o_zdarzeniu.pdf nigdy nie wiadomo co kogo spotka
Czyli rozumiem że w Chorzowie spotykamy się w cztery osoby ? - Ostry, Krzysiek, Mario i ja. Proponowałbym wstępnie umówić się na godzinę 6.00 na cpn-ie a o 6.15 ruszyć na T.G.
Kapu do tego moze jeszcze skminie 3 kumpli na sklutach to bylo by nas 7 w sumie :)
Kapuchon napisał: Czyli rozumiem że w Chorzowie spotykamy się w cztery osoby ? - Ostry, Krzysiek, Mario i ja. Proponowałbym wstępnie umówić się na godzinę 6.00 na cpn-ie a o 6.15 ruszyć na T.G.
Kapu do tego moze jeszcze skminie 3 kumpli na sklutach to bylo by nas 7 w sumie :)
Spoko ;) Każdy mile widziany ;) W każdym razie jeśli nic ważnego się nie wydarzy to czekam 21-go na Cpnie o 6.00.