Rozpoczęcie sezonu motocyklowego Częstochowa 2013 !!

MarSen napisał:

Tak, dodałem wyżej.
EDIT: CEFA. Chodzi Ci o stację BP, która stanowi punkt B na poniższej mapie? http://goo.gl/maps/ahl3j

ps
sory mlody ze tak pozno ale teraz wrocilem z majsterkowania przy skuterze
tak to ta stacja i dalej twierdze ze bedzie ok jak spotkamy sie tam max o 6.30
jezeli tato chce jakies info dla spokojnosci - moge z nim porozmawiac przez telefon
pozdrawiam

4T FOREVER

CEFA jakies namiary na ciebie?

KrzysiekP napisał:

CEFA jakies namiary na ciebie?

wlasnie ide do wanny
podam gg jak wyjde

ok

OstRy napisał:

To Mario,Kapuchon spotykamy sie o 6 tam pod MCD czy np: 5:30 na CPN na rogu Żołnierzy Września z ul.3go maja ? i potem pod maca ?

Ja bym jednak był za tym aby spotkać się o 6 na stacji CPN na rogu 3-go Maja i Żołnierzy Września i około 6.10- 6.15 już całą ekipą ruszyć do T.G przez Łagiewnicką. Zbiórka w T.G jest o 7 więc na spokojnie zajedziemy i będziemy mieli jeszcze zapas czasu na kawkę. Zbiórka jest o 7 w T.G ale pewnie i tak ruszymy koło 7.20 no chyba że wszyscy będą już o 7.

6-6.15

kzrysiekp - mario1
priv poszlo

Dziadek a ty dolatujesz do nas do Chorzowa czy bezpośrednio walisz na T.G.

Mario1 napisał:

Ja spotykam się na Bańgowie z R2_D2 i Wodzem i potem jedziemy razem do Tarnowskich Gór.Tak jest mi najwygodniej bo mieszkam na Burowcu i jest to najprostsza droga według mnie.

Dziadek100 napisał:

Mario1 napisał:

Ja spotykam się na Bańgowie z R2_D2 i Wodzem i potem jedziemy razem do Tarnowskich Gór.Tak jest mi najwygodniej bo mieszkam na Burowcu i jest to najprostsza droga według mnie.

ok

http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/czestochowa/16dniowa
I modlić się, aby tak zostało, bo co dzień jak wchodzę to inna pogoda szczerze mówiąc :D

Czyli rozumiem że w Chorzowie spotykamy się w cztery osoby ? - Ostry, Krzysiek, Mario i ja. Proponowałbym wstępnie umówić się na godzinę 6.00 na cpn-ie a o 6.15 ruszyć na T.G.

marsen czyli jedziemy od gliwic na dwa sprzety?

4T FOREVER

Jasne. Na stacji BP o 6:30 prawda? Napisz mi na GG 23674163 w celu ustalenia wszystkich szczegółów :)

Umowmy sie na priv o 20,10

4T FOREVER

ze względu że tu się nic nie dzieje to na wyjazd ja proponuję zabezpieczyć się w to http://www.v10.pl/archiwum/prawo/wzorydokumentow/druk_oswiadczenie_o_zdarzeniu.pdf nigdy nie wiadomo co kogo spotka

Dobry pomysł Mario1. Już wydrukowałem

ja się dopiero co jednego pozbyłem więc dlatego pomyślałem że każdemu może się przydać - oby nie korzystać.

Kapuchon napisał:

Czyli rozumiem że w Chorzowie spotykamy się w cztery osoby ? - Ostry, Krzysiek, Mario i ja. Proponowałbym wstępnie umówić się na godzinę 6.00 na cpn-ie a o 6.15 ruszyć na T.G.

Kapu do tego moze jeszcze skminie 3 kumpli na sklutach to bylo by nas 7 w sumie :)

OstRy napisał:

Kapuchon napisał:

Kapu do tego moze jeszcze skminie 3 kumpli na sklutach to bylo by nas 7 w sumie :)

Spoko ;) Każdy mile widziany ;) W każdym razie jeśli nic ważnego się nie wydarzy to czekam 21-go na Cpnie o 6.00.