Rozpoczęcie sezonu motocyklowego Częstochowa 2013 !!

Kapuchon

Na cpn na 3go maja na pewno bd Ja z kumplami ,Krzysiek,Mario1

a co to godziny to czekajmy na odp krzyska bo on chcial jeszcze do kato skoczyc wiec nie wiem jak czasowo bedziemy sie tam zbierac

teraz ja sie musze spieszyc bo moto przegladu nie ma i przerejestrowac xd

OstRy

W razie czego mam telefon do Krzyska zresztą z Krzyskiem się już znamy więc raczej nie powinno być problemu. Jak ustalicie godzinę na tym CPN-ie to dajcie znać to będę czekał.

Co do sprzętu to nie masz jeszcze tak źle ;) Mój od października stoi nie ruszany pod kocem. Mam nadzieje że zagada bez problemu i że w trasie też nie zawiedzie ale dla pewności kupię nową świecę i zabieram ze sobą pompkę i komplet kluczy który i tak wożę ze sobą cały czas.

Taa mi w piatek z warsztatu dzwonili ze jak regulowali łańcuszek rozrządu to zauważyli że linka sprzegła trzyma sie na jednej niteczce linki xD jakby tak poszła ta linka na trasie to bym sie chyba załamał xD

To kogo miałbym "zawinąć" z chorzowa co? bo ja i tak po chwilowym pobycie w katowicach moge zabrac ekipke z chorzowa

Mario niue musisz bo bedzie konwój policyjny i wyznaczeni "scigani" regulujacy ruch na trasie przejazdu. beda pewnie jechali w jednej barwie kamizelek dla odroznienia i nie beda to "klasyczne" maszynki, przypuszczam ze sciagacze. znajomi ze sklepu w karowicach tez jada wiec bede wiedzial wiecej pon wtorek co i jak.

Krzysiek z tego wychodzi ze Ja , Kapu , i Mario :)

Panowie w chorzowie zbiorka na mcd przy katowickiej 6 rano

znowu zmieniasz - myślałem że już ustalone

MArio tak nie bedzie wygodniej? zbierzecie sie gdzie chcecie a ja bede o 6 na tym mcd bo bede lecial wprost z katowic'

łagownicką jest łatwiej na Bytom i dalej Strzelców Bytomskich prosto aż do T.G.

To Mario,Kapuchon spotykamy sie o 6 tam pod MCD czy np: 5:30 na CPN na rogu Żołnierzy Września z ul.3go maja ? i potem pod maca ?

mamy jeszcze 2 tygodnie na ustalenie - na grillu cosik wymyślimy.

Ostry
Mario ma racje zostaje wasza propozycja miejsca ja tam wjade z innej strony. Faktycznie prze łagiewnicką jest łatwiej

Info dla wszystkich dla własnego bezpieczenstwa wyposażcie sie w kamizelki. Wiemy jak sa przydatne po wypadzie do Ostrawy i powrot poznym wieczorem a nawet wczesna noca

to samo chciałem zakomunikować ale mnie uprzedziłeś , to Krzychu jak będziesz wracał z Katowic dajesz na 3 Maja i już śmigamy ekipą - po co gdzieś dalej po boczkach doskakiwać.

Mario masz gg? moje to 1427858

moje gg to już chyba z 5 lat nie było odpalane :-))

a skype albo jakis inny kontakt oprocz forum?

poszło na gg

Ekipka , moje gg 7407428 w razie czego ;)