Rozpoczęcie sezonu motocyklowego Częstochowa 2013 !!

a ja to mam w d... bo pomalowałem tłumik na czerwono :-)) , szok jak przez rok zardzewiał.

http://wrut.pl/ssc/

Mapa autostrad i dróg ekspresowych

Mario1 napisał:

a ja to mam w d... bo pomalowałem tłumik na czerwono :-)) , szok jak przez rok zardzewiał.

teraz to tłumik będzie wypas :).Ale z tym kolorem to poszedłeś po bandzie.

Krzysiek na DK1 przydaloby sie wykrzesac z silniczkow chociaz te 55km/h , i bylbym za tym zeby leciec mimo to kulturalnie prawym pasem szachownica a nie poboczem , bd nas widac z daleka i puszki bd nas wyprzedzac z odstepem a pobocze o tej porze pewnie bd zawalone smieciami po zimie....

no i wyprzedzanie na milimetry ;/ a to mlodych moze przerazic, chociaz w razie czego ja gonie takiego telikwenta ;)

czekaj na grillu go zobaczysz - będzie z czego się pośmiać ,- tylko taką farbę akurat trafiłem do zacisków , ale jak zacznie gnić dalej to już czarną do wyższych temperatur kupię - taką do 600 stopni

OstRy napisał:

Krzysiek na DK1 przydaloby sie wykrzesac z silniczkow chociaz te 55km/h , i bylbym za tym zeby leciec mimo to kulturalnie prawym pasem szachownica a nie poboczem , bd nas widac z daleka i puszki bd nas wyprzedzac z odstepem a pobocze o tej porze pewnie bd zawalone smieciami po zimie...

O, i właśnie to jest powód żeby jechać normalne (przy prawej krawędzi jezdni), a nie poboczem.

panowie może napisać do http://www.gddkia.gov.pl/ i zapytać o ten odcinek ,- powinni w miarę szybko odpowiedzieć - i wtedy wszystko będzie wiadome

jestem za

Aa mario pisze o glilu i az smaka nabralem :-D

co wy na to zeby uzgodnic zeby ktos , wzial grila , ktos wegiel , sciepnie sie na wuszt i po wszystkim wyjedzie sie za miasto znajdzie mile miejsce i zrobi grila ? (oczywiscie jesli znajdzie sie miejsce na grila i wegiel )

Według mnie DK1, E75 - to droga krajowa. Są odcinki, że ta droga zbiega się z drogą ekspresową S1 i autostradą A1 - wtedy motorowerami jechać po nich nie można.

Witam wszystkich i powiem tylko tyle.... Jadę z wami mam tylko jedno pytanie. Wspomnieliście co niektórzy że zabieracie swoje kobiety czyli mam rozumieć że jak zabiorę swoją to nie będzie jedyną babką w gronie?

Seba fajnie jesli mario1 zabierze swa slubna to pewnie nie. ja z moja to.... (wtajemniczeni cos o tym wiedza)Dzokej o 7:00 pod MCD w tarnowskich

dzokej napisał:

Witam wszystkich i powiem tylko tyle.... Jadę z wami mam tylko jedno pytanie. Wspomnieliście co niektórzy że zabieracie swoje kobiety czyli mam rozumieć że jak zabiorę swoją to nie będzie jedyną babką w gronie?

Ja jadę solo.
Ale cieszę się, że grupa rośnie...

Odnośnie tej drogi ekspresowej to nie ma się co podniecać.ten kawałek przejedziemy bez problemu.Widzę że z każdym dniem nas przybywa,szykuje się niezły peletonik.Ja tam swojej starej nie zabieram bo to nie jej klimaty,poza tym gabaryty....:).

dzokej, a Ty skąd wyjeżdżasz?

MarSen dzokej jest z zabrza

dzokej poszedl email wiadomosc na gmail dostaje bez koloptow

ludziska widzę ze sie strasznie podniecacie czy można czy nie? a jak? czy na poprzek czy na wznak? jedziemy i to sie liczy uśmiech na pys..a reszta to pikuś!

andrzej2465 napisał:

ludziska widzę ze sie strasznie podniecacie czy można czy nie? a jak? czy na poprzek czy na wznak? jedziemy i to sie liczy uśmiech na pys..a reszta to pikuś!

I to rozumiem :D:D JADYMYY I KONIEC :D

co do kobitek to moja jedzie bo ją zaraziłem tym , co prawda to jej piździk i może gdzieś po drodze dam jej jechać :-)) , im więcej ludków i kobitek tym weselej tak że brać co popadnie :-)) , zastanawiam się tylko czy zippek uciągnie 2 osoby bo jeszcze tego nie przeszedł :-)) , a co do trasy to myślę że będzie obstawiona bo masę sprzętu będzie jechało - czyli każdy glina wie że to święto u nich i dla ich miasta - poza tym z Olsztyna na pewno będzie konwój prowadzony przez gliniarzy , mogę jeszcze zapytać GDDKiA o oznakowanie na tym odcinku i w tym dniu. ( odnośnie zakazów )

OstRy

Takie zamieszanie się zrobiło że już sam nie wiem. Zbieramy się w Chorzowie na 3-go Maja na stacji CPN ? O której godzinie i kto by był na tej stacji aby było wiadomo na kogo czekać. Rozumiem że droga prowadzi do Bytomia a z Bytomia przez Strzelców Bytomskich ? Około której godzinie zbieramy sie z Czewy ? Proponowałbym zrobić podsumowanie tematu tzn. Ostateczna godzina i droga z T.G aby później nie było jakiś nie jasności.