Rozpoczęcie sezonu motocyklowego Częstochowa 2013 !!

Panowie i Panie. Wyjazd planujecie na 21.04?

Chopy co tu tak cicho ?.Sprawdziłem sobie tak z nudów prognozę pogody,niestety nie są optymistyczne.Ponoć 21-ma być pochmurno i padać deszcz.Za to 20-go (sobota)ma był ładna pogoda.Czy rozważacie Panowie ewentualność wyskoczenia gdzieś wspólnie 20-go gdyby rzeczywiście pogoda sprawiła nam psikusa ?.Pomyślałem że można wyskoczyć do Ojcowa w sobotę w ramach rozpoczęcia sezonu.Co o tym mysli skuterowa brać ? :).

Spoko, za tydzień pogoda się może zmienić 7 razy, nie ma co panikować.
A do Ojcowa też można pojechać, czemu nie......

pokertoja napisał:

Panowie i Panie. Wyjazd planujecie na 21.04?

Tak.

Nie ma co panikować. Trudno teraz precyzyjnie przewidzieć pogodę z ponad tygodniowym wyprzedzeniem. Ja się zdecydowałem na wypad, bez względu na pogodę - mały przelotny deszczyk jeszcze nikomu nie zaszkodził. A może ktoś coś planuje na najbliższą niedzielę tj. 14-go?
W sumie można by było pośmigać już w tą niedzielę...
Myślałem o wypadzie do zamku w Toszku i pałacu w Brynku - fajne zalesione tereny...

http://www.motocykle.slask.pl/ - tutaj cały czas śledzę wydarzenia w naszym regionie...

benekpe ja sie z terminu na 21-go nie wycofuje.raz juz nie jeden jezdzilem w ciezką pogode to i teraz sie nie poddam. kupilem nawet sobie stroj i deszcz mi nie bedzie przeszkadzal

Witam mam pytanie bo przeczytałem sobie artykuł http://www.motocyklizm.pl/aktualnosci/wiadomosci/item/938-x-zlot-gwiazdzisty-jasna-gora-2013-zmiana-terminu-zlotu-na-13-14-kwietnia teraz już w sumie nie wiem kiedy lepiej jechać, bo skoro 20-21 kwietnia odbędą się "II Ogólnopolskie Dni Motocyklowe", to może lepiej jechać "X Zlot Gwiaździsty "Jasna Góra 2013" im. księdza Ułana Zdzisława Peszkowskiego" który odbędzie się 13-14 kwietnia?

kami5991 ja ci odpowiem tak jesli popierasz "uczciwość " o.Tadeu.... to powodzenia na zmienionym terminie. to ze zlot gwiazdzisty jest organizowany w 3-ci weekend !!!!! kwietnia jest tradycja i tak zostaje niezaleznie od twego jak p.Wegrzyn sobie ustanawia. Pytałem swoich znajomych wsrod motocyklistow i oni wszyscy mowia ze jada 21-go

kami5991 napisał:

Witam mam pytanie bo przeczytałem sobie artykuł http://www.motocyklizm.pl/aktualnosci/wiadomosci/item/938-x-zlot-gwiazdzisty-jasna-gora-2013-zmiana-terminu-zlotu-na-13-14-kwietnia teraz już w sumie nie wiem kiedy lepiej jechać, bo skoro 20-21 kwietnia odbędą się "II Ogólnopolskie Dni Motocyklowe", to może lepiej jechać "X Zlot Gwiaździsty "Jasna Góra 2013" im. księdza Ułana Zdzisława Peszkowskiego" który odbędzie się 13-14 kwietnia?

POCZYTAJ post dziadek100 wczesniej napisal bardzo fajnie na ten temat
4T FOREVER

w ta niedziele mi odpada ale chetnie na rozgrzewke w sobote 20 kwietnia moge cus zwiedzic
oczywiscie przebieg z rozsadkiem;)

4T FOREVER

Ja w sumie mieszkam bardzo blisko przebiegu wcześniej ustalonej przez Was trasy z Chorzowa. I tak myślę, że jak na przeszkodzie nie stanie mi praca, albo stan skutera to bym się wybrał z Wami.

pokertoja a w jakiej czesci bytomia mieszkasz? my przelecimy prze same centrum kolo dworca i arestu w kier tarnowskich

Dzisiaj dla odmiany wszędzie zapowiadają że 21-go nie będzie padać,a wczoraj że będzie :).Tak sobie myślę że te wszystkie prognozy są psu na budę.

Mój tata jest epicki. Stwierdził, że da mi na paliwo i mam jechać do Ustronia i z powrotem. Jak wrócę cało i do tego stwierdzę, że było OK (tzn. długa trasa na motorowerze) to mogę jechać z Wami do Częstochowy... Nie wiem czy może w niedzielę teraz się nie zabiorę, bo pogoda ma być ładna, a w tygodniu szkoła.

Dziadek100 dlatego ja sie niewycofam chocby padalo i wialo

Nie ważna pogada, liczy się przygoda :)

dzokej napisał:

Nie ważna pogada, liczy się przygoda :)

i tak trzymać

dzokej Mario jak tam smigania przy tak fajnej pogodzie??

Dzięki Krzychu jakoś idzie mole maleństwo odżyło po zimowym śnie.

dzokej jakim programem robiles projekt kamizelki?