Dziadek100 dlatego ja sie niewycofam chocby padalo i wialo
Ja w deszczu nie mam zamiaru jechać,do dziś pamietam wycieczkę rowerową do Krakowa w deszczu.Osobiście uważam że ten zlot ma być przyjemnością,a jazda w deszczu do przyjemności jak dla mnie nie należy.Na chwilę obecną jestem pewniakiem,ale ostatetczną decyzję podejmę w sobotę 30-go po przeanalizowaniu prognozy pogody.
sluchaj moze byc ladnie w momencie wyjazdu a w drodze "niespodzianka". wtedy sie tez wycofasz?
Nie w tym rzecz.Jak w sobotę wszędzie będą trąbić że w niedzielę będą opady deszczu to nie jadę.Jeśli prognozy będą optymistyczne to jadę.Gdyby przypadkiem coś tam poleciało z góry to problemów nie ma,ale nie mam zamiaru jechać jak wszystkie prognozy będą zapowiadały deszcz.
Przez tydzień jeszcze wszystko się może zmienić w pogodzie. Wiadomo jakie są te prognozy. Ja jestem optymistą i liczę na to, ze pogoda dopisze. A nawet jeśli będzie przelotny deszcz, to jeszcze nikomu taki nie zaszkodził.
Cefa ja niestety odpadam jesli chodzi o piastek bede rano w drugiej robocie a na wieczor ide na piata nocke z rzedu w swojej normalnej wiec jesli cos to sobota jest z mojej strony do akceptacji
a ja się chyba wypiszę ze skuterowo - juz nie mam sił czytać wypocin małolatów którzy odpowietrzają hamulec bez koła ( na luźnym zacisku i blachach a nie klockach . KAJ JEST TEN MODERATOR BY ZROBIĆ PORZĄDEK NA FORUMMMMMMMM !!!