A przepłacać nie lubi, woli przepić :-)
Każdy robi TO co lubi, a jak NIC nie lubi, to i NIC nie robi. ;P
^
Średnica 108 czy 115 mm ma tutaj małe znaczenie, bo w skuterze małe są szanse, żeby pasek szalał na krawędzi wariatora. 108 mm jest tutaj akurat, bo większego obwodu i tak nie wykorzystasz. Czarny marker na wario ZAWSZE całą prawdę ci powie. Tak czy nie? ;-)
Prawdę mówiąc, to i ja bym się napił... Spadam stąd, nie śmiecę więcej.
Ty nie pij bo za maly do wódki jesteś:D
no to już nie wiem tak żescie mi namieszali że chyba też sie napije haaaaa , to wnioskuje ża ten za 33 starczy tak
Starczy, bo chińskie jest dobre do chińskiego, a procenty są dla tych, co umieją z nich korzystać. ;-)
^
Możesz i całe 500 zeta na to przeznaczyć, tylko po co?
Nad Giewontem to... NIGDY nie pofrunie. Analogia taka.
^
PIJ też i za nasze zdrowie, teraz to już chyba musisz. :-)
*
My są tutaj... DOBRE LUDZIE. ;-)
^
Faktycznie, troszku czasami nieokrzesane, gnuśne, perfidne, zajadłe i pamiętliwe nawet, ale każden OWY jakiś swój charakterek ma. Tak czy nie?
tak Rysio masz racje ale niestety wypić jeszcze dzisiaj nie moge bo jutro do pracy za kółko musze isc ale od piątku mam urlop i w tedy zapraszam na głębszego
Napijemy się, jak skończysz (i z sukcesem jakimś) walkę ze swoim dużym... Chińczykiem. Ty masz zasady i ja też takie mam. ;D
czesc po dłuższym czasie pisze bo zmieniłem wreszcie wario i po wczorajszej jeżdzie wszystko wskazuje że jest ok tylko startuje przy 3000 tys obrotów , troche mnie to wkurza bo zachowuje sie jak dwusuw
Bo mogły przy nowym być rolki za lekkie Janku,a w jeździe jakieś zmiany?wzrost max,przyspieszenia i któryś ten wario zakupił,temu z serwisu powiedziałeś co było.
powiem tak nie byłem w serwisie jeszcze , a co do rolek to te nowe są grubsze no i w jeżdzie chyba nie ma wielkich zmian , dokładnie przetestuje jak przestanie lać , już mam dosyc tej pogody , wario kupiłem za 33 zł
nie jestem zwolennikiem jazdy jak leje, żadna przyjemnsc
Trochę się z Tobą nie zgodzę. Dla mnie to nadal (tym bardziej) przyjemność przejechania przez miasto w 15 minut, zamiast 1,5 godziny :-)
Deszcz, to tylko drobna niedogodność :-)))
czesc więc wczorej pojeżdziłem więcej i stwierdzam że lepsze ma przyspieszenie i start a co do prędkosci to wystarczająca jak dla mnie , te 110 na prostej starczy
Niecałe 9 kucy, wielka szafa i lata realnie do 100 - bardzo ładnie :-) Oby ci służył jak najdłużej i bezawaryjnie!
dzięki wszystkim za pomoc i szacunek dla was,
Widzisz Januszu i za całe 33zł:) a pochwal się ile Ci romek średnio sapala?
jest tak przed wymianą wariatora spalał 3,8 a teraz narazie nie wiem bo jeszcze nie sprawdzałem , ale przypuszczam że troche więcej bo musze więcej gazu mu dać po wymianie wario
To nie tak strasznie jak na te gabaryty i chińska technologię z takimi osiagami [myślałem że z 80 poleci a tu niespodzianka] a może by mniej palił tylko masz dupę za ciężką:D
Janusz, z tą prędkością maksymalną to nie sugerowałbym się wskazaniami prędkościomierza a sprawdziłbym z GPS'em - jest masa programów na smartfona które zarejestrują Ci faktyczny Vmax