Rodzice a tuning :D

sebo747 napisał:

taniej kupie drożej sprzedam

a skąd wiesz że sprzedasz drożej, nie zawsze tak jest.

Do tego trzeba mieć łeb ;]

Jak to moi kumple mówią “masz łeb to kombinuj” wic jak cos kupujesz tanio to musisz wiedzieć ze to sprzedasz ja np czasami zanim kupie juz wiem ze sprzedam drożej nawet kupie cos za 100zł na allegro stoi srednio 230zł to sprzedam za 150-160 i wiem że szybciutko pójdzie

A gdzie kupisz “coś” za 100 jak chodzi po 230?

Ty się tak nie dziw Kowal, bo ziomek ode mnie kupił od innego yaśka za 100, odnowił(oczyścił ze śladów rdzy) i za 900 puścił dalej. Jak ktoś umieć, to da sobie radę :smiley:

Kupił za 100zł ma sprzedał za 900zł :?: ??? Bez przesady :!:

Gość, od którego kupował nie miał pojęcia co ma na składzie, a kolega to jeszcze podpicował i poszło! :smiley:

Jakiego yaśka kupił za 100 a sprzedał za 900 :?: c20 czy jakiś lepszy, bo już lepszego to nie znam.

A C30 ?
I nie spamujcie tu tyle o zarabianiu !

Spoko.

Ja nie mam problemów z tym. Nawet jeszcze mi dokładają i to dużo ;p

a mi wczoraj starsza powiedziała ze jak do końca roku bede znał angielski bardzo dobrze to pomyśli nad hondą NSR

wrona, ty to masz spoko… :sunglasses: Dostajesz kasy co tydzień tyle i starsza nie ma nic przeciwko takiej NSRce :sunglasses: Mi mają dać starsi trochę kasy na wakacje na tuning, ale powiedzieli (a raczej starsza), że przez następne 5 lat żadnego innego motora :lol:

U mnie też tak samo :smiley: Stary się wkurwia ale pierwszy do roboty xD

Bo oni jeździli komarami i w tamtych czasach nie było jakichś nadkoli, wariatorów, i poprostu sami chcą coś porobić. A czemu się na początku burzą to nie wiem. Sam jak będę dorosły to sobie kupie skuter i go będę robić.

ja tam kupię mot na jesień. :smiley:
Mój starszy nie interesuje się takimi rzeczami, jest od lotnictwa (kiedyś latał), to pewnie jak bym kupił samolot, to by się przyłożył do tuningu :smiley:

A motor olewa… Jedynie o goldwingu ciągle marzy :smiley:

Mały spam:

Kowal napisał:

Sam jak będę dorosły to sobie kupie skuter i go będę robić.

Taa pewno :smiley: Jakoś tego nie widzę ;}

jacob555 napisał:

Jedynie o goldwingu ciągle marzy :smiley:

No bo to w sumie jak samolot jest :stuck_out_tongue_winking_eye:

RudY napisał:

Mały spam:

Kowal napisał:

Sam jak będę dorosły to sobie kupie skuter i go będę robić.

RudY napisał:

Taa pewno :D Jakoś tego nie widzę ;}

Nie widzisz bo nie mam kasy, a jak będę dorosły to własnej kasy będzie dużo to sobie skuter stuninguje jakiś bo na stuningowanie motocykla to już duża kasa potrzebna.