no to załóż soft i po sprawie,zazdroszczę ci tej bliskości sklepu z częściami ja do sklepu z gratami (do firmowych) mam 50km a w "pobliżu 20km" tylko china gy6 i fmb.
jeden ma sklep blisko a drugi ma gdzie robić :). Każdemu po trochu :)
no prawie salon-serwis 2m na 5m
no mówie że luksus :)
kompresja 10 bar z kawałkiem na rozgrzanym silniku w połowie docierania (~500km przebiegu)
I znowu zwykły pech. Widzisz, tak to już bywa. Dziki nasz kraj i dzikie nadal tutaj są ludzie.
ładny peugeocik:) opomke maxxis już kupiłem i lustereczka/sory za pustego coś sie pier..
http://olx.pl/oferta/peugeot-ludix-snake-okazja-niemal-jak-nowka-CID5-ID74vnd.html
A nie mówiłem, że jednak dzikie?
kto jest dziki no chyba nie ja a rozumiem mówisz o sobie jak coś to dzidę ci zrobię łuk i jakaś skóra z dzika dla ciebie też sie znajdzie:)
Droczę się, ale ja się zawsze droczę i trzeba się do tego przyzwyczaić. Rób ten łuk.
-
Na jakiej dyszy głównej latał ten kolejny nowy cylek? I co się znowu stało z tym twoim silnikiem 2T? I co napisali ci na innych forach?
Pytam z czystej ciekawości.
tak zasadniczo to nic nie napisali oprócz porad typu: załóż stożek, wydech za 500 i wtedy wyciśniesz..itd
Cylek lata na dyszy 75 i iglicy max opuszczonej i jest ciut za bogato- pali zresztą jak mały smok, prawie 6. Na każdej większej sie zalewa.