dokładnie, rwie trawe z miejsca aż na plecach zostaje … :lol: :lol:
A jak :lol:
witam po dlugiej nieobecnosci…
Jakby co do slider na sprzedaż w stanie takim jak byl … nic nie ruszane …
jeśli ktos zainteresowany to dawac propozycje … :mrgreen:
jakby bylo duzo chetnych to mogę sprzedac na partsy …
powodem jest potrzeba hajsu na tuning auta …
no muninos takiego fajnego slidera , ta tuning puchy?? podaj wszystkie dane itp itd to może trafi do s3m bo tam pewnie nie jeden chętny się znajdzie i jakieś ładne aktualne foty porób
No ja bym go tam na części sprzedał ;p Ja byłbym zainteresowany cylkiem chłodniaca i sprzegłem i saniem
mumin_ napisał:
slider na sprzedaż w stanie takim jak byl .. nic nie ruszane ...
jeśli ktos zainteresowany to dawac propozycje ..
jakby bylo duzo chetnych to mogę sprzedac na partsy ..
powodem jest potrzeba hajsu na tuning auta ...
WYJDŹ! :evil:
O niee, następny puszkarz…
moim zdaniem lepszy samochód niż ‘kibel’, proszę nie zjedźcie mnie za to :P… Ale po prostu automat to nie dla mnie…
Damianho, pogadamy jak zdasz prawko
Ja prawko mam i mówię, że jazda samochodem jest kijowa! Jedziesz tak i nie czujesz, że jedziesz A na moto redukcja, lewy pas, gaz i jazda
Dywersant napisał:
Ja prawko mam i mówię, że jazda samochodem jest kijowa! Jedziesz tak i nie czujesz, że jedziesz
bo w Daewoo Tico nie czuć mocy xD auta są fajne ale taki fordzik fokus, coś co ma powyżej 100koni to jest lajtowo już jak dla mnie ;p
ale i tak moto to moto jego nic nie zastąpi.
Courte napisał:
moim zdaniem lepszy samochód niż 'kibel'
Nie mówiłem o skuterze tylko o motocyklu :-P
Dywersant napisał:
Ja prawko mam i mówię, że jazda samochodem jest kijowa! Jedziesz tak i nie czujesz, że jedziesz :P A na moto redukcja, lewy pas, gaz i jazda :D
HELL YEAH! :-D
Mafioz, Tico, to nie jest jedyny pojazd w rodzinie Jest jeszcze Scenic, był Focus i też nieźle szły, ale to nie to… Idę o zakład, że nigdy nie jechałeś Tikaczem, bo nie masz pojęcia jak to leci :622: Mocą nie poraża, ale jest zaje.biście lekkie, dzięki czemu idzie jak pocisk :622:
Damianho napisał:
HELL YEAH!
That’s right! :622:
Dywersant, z twoich postów nie mogę wywnioskować czy dla ciebie jest lepszy motocykl czy tico
BALU, domyśl się O Tico napisałem tylko dlatego, żeby zobrazować diabelskość tego pojazdu Jasne, że motocykle rządzą!
btw dzisiaj nawinąłem 100km
Mafioz napisał:
auta są fajne ale taki fordzik fokus, coś co ma powyżej 100koni to jest lajtowo
Mk1 FL 1.8TDCi 115ps kombi 2002r może być :D?? Nie powiem fajnie się jeździ jednak po czasie już kuca brakuje :P
Dywersant napisał:
jak pocisk :622:
przepraszam za spam ale nie mogę się powstrzymać
dywer ma racje , to silnik ma malutki ale samo jest malutkie i zapiżdza kurwewsko znajomy to ma i dał mi się przejechać , ale jedyen co mnie wnerwia to rozkład hamulca jest tak jakoś 70% na przód a 30% na tył i tył jest taki lekki że jak używam nożnego hebla to cały lata
chlopaki co wy gadacie … ale u mnie na podwórku stoi Mercedes s55 amg (400koni tyl naped) wiec u mnie sprawa jest trochę inna … :mrgreen:
Moja teoria się sprawdza ;d jak się wsiądzie to czegoś dużo mocniejszego jak kibel to już nie ma odwrotu
no ta … 30 razy mocniejszego :lol: