witam witam tutaj kilka fotek z naszego wczorajszego wypadu :
kliknijcie na miniaturki i beda duze fotki bo coś mi się zrypało i nie mogłem normalnie wstawić
No wypad był super :lol:
karp ten idiota zjezdzal z gory po trawie i wcisnąl przedni hebel … reszte dopiszcie sobie sami … :mrgreen:
moj slider się przewrocil ale wypad ogolnie udany … oprocz akcji po myjni …
Ale mumin opanowałem sutłacje i gleby nie było a slider sam od siebie się przewrucił ale nic się nie stało bo na trawie stał :lol:
karpiu samo zaliczenie gleby to już jest coś ale pochwal się jak zapie… po kask z góry :mrgreen: :mrgreen:
Pisać relację bo chce się pośmiać
no chodzi o to ze robilismy foty na takiego gorze gdzieś 300 m dlugosci … calkiem na gorze karpiowi spadl z skuta kask a karp jak idiota gonił swojego lazera calkiem na dol … zapawnie to wyglądalo …
co za głupki
hahahaha xDDDD
ścigaliście się? który najszybszy?;]
probowaliscmy podjechac pod ta gore ale nie bylo opcji … u mnie na pierwszym metrze kolo w kol i zaczal palic gume wiec zawrocilem …
filip trochę wyzej zajechal ale tez mu się nie udalo …
tak to się zgadza no i jeszcze było kilka takich akcji np. mumin wołający : filip pomóż mi kiedy nie mógł wyjść z pomostu to musiałem go jakimś krzakiem wyciągać itp. :lol: :lol:
O boże
no bo tam glina byl i wyjsc nie moglem … :roll: :lol: dobre jak zakopalismy się rowerkiem wodnym …
ogolnie dzien byl udany …
Ty jeździsz sliderem normalnie po mieście bez przedniej lampy ?? Zrob se lampe to nie będziesz musiał przed glinami się chować.
olac to z tylu tez nie mam lampy tylko pozycje …
mumin_ napisał:
filip trochę wyzej zajechal ale tez mu się nie udalo ...
myśle ze jak wyreguluje stalkera to był rade bo pony ma odpowiednie , a mu dziwnie muli gilerka :D
gilerka już jest dawno wyregulowana idzie podobnie jak mumina slider poprostu nie dało rady na dodatek były dziury i trawa morka ale … z tym ważne, że po normalnej ulicy ciągnie
filip nie przesadzaj ze idzie jak … sl …
a masz juz nareperowane stalkera …?? :mrgreen:
no pewnie że naprawione zlota raczka ja jestem i nie mow ze nie idzie bo sam tak mowiles
ale dobra mniejsza o to …
no ale jak mialem seryjny wydech tumanie … :mrgreen:
no ale wiesz tylko karpia skuter jezdzi tak jak prawdziwa 70 … :lol: