Rat Custom Sl70 .. na SELL w całosci/albo na partsy

witam witam tutaj kilka fotek z naszego wczorajszego wypadu :

kliknijcie na miniaturki i beda duze fotki bo coś mi się zrypało i nie mogłem normalnie wstawić :wink:

No wypad był super :lol:

karp ten idiota zjezdzal z gory po trawie i wcisnąl przedni hebel … reszte dopiszcie sobie sami … :mrgreen:

moj slider się przewrocil ale wypad ogolnie udany … oprocz akcji po myjni … :frowning:

Ale mumin opanowałem sutłacje i gleby nie było a slider sam od siebie się przewrucił ale nic się nie stało bo na trawie stał :lol:

karpiu samo zaliczenie gleby to już jest coś ale pochwal się jak zapie… po kask z góry :mrgreen: :mrgreen:

Pisać relację bo chce się pośmiać :wink:

no chodzi o to ze robilismy foty na takiego gorze gdzieś 300 m dlugosci … calkiem na gorze karpiowi spadl z skuta kask a karp jak idiota gonił swojego lazera calkiem na dol … zapawnie to wyglądalo … :smiley:

co za głupki :stuck_out_tongue:

hahahaha xDDDD
ścigaliście się? który najszybszy?;]

probowaliscmy podjechac pod ta gore ale nie bylo opcji … u mnie na pierwszym metrze kolo w kol i zaczal palic gume wiec zawrocilem … :sunglasses:

filip trochę wyzej zajechal ale tez mu się nie udalo …

tak to się zgadza no i jeszcze było kilka takich akcji np. mumin wołający : filip pomóż mi kiedy nie mógł wyjść z pomostu to musiałem go jakimś krzakiem wyciągać itp. :lol: :lol:

O boże :stuck_out_tongue_winking_eye:

no bo tam glina byl i wyjsc nie moglem … :roll: :lol: dobre jak zakopalismy się rowerkiem wodnym … :stuck_out_tongue:

ogolnie dzien byl udany … :stuck_out_tongue:

Ty jeździsz sliderem normalnie po mieście bez przedniej lampy ??:stuck_out_tongue: Zrob se lampe to nie będziesz musiał przed glinami się chować.

olac to z tylu tez nie mam lampy tylko pozycje … :stuck_out_tongue:

mumin_ napisał:

filip trochę wyzej zajechal ale tez mu się nie udalo ...

myśle ze jak wyreguluje stalkera to był rade bo pony ma odpowiednie , a mu dziwnie muli gilerka :D

gilerka już jest dawno wyregulowana idzie podobnie jak mumina slider :wink: poprostu nie dało rady na dodatek były dziury i trawa morka ale … z tym ważne, że po normalnej ulicy ciągnie :smiley:

filip nie przesadzaj ze idzie jak … sl … :stuck_out_tongue:

a masz juz nareperowane stalkera …?? :mrgreen:

no pewnie że naprawione zlota raczka ja jestem i nie mow ze nie idzie bo sam tak mowiles :stuck_out_tongue:

ale dobra mniejsza o to …

no ale jak mialem seryjny wydech tumanie … :stuck_out_tongue: :mrgreen:

no ale wiesz tylko karpia skuter jezdzi tak jak prawdziwa 70 … :lol: