mumin_, proszę zrób jak najszybciej ten zielony matt, ablo moro jakieś - nie wiem, byle nie tak, bo jak dla mnie to ten pomarańcz się roasta nie ima ;/ żeby chociaż był cały czarny…
Tak wszystko pasowało jak był zrobiony na picuś glancuś, cukierkowo xP ale teraz nie mogę się z tym pogodzić :-/ Dosłownie mi się śni jak by ten skuter “błyszczał” (no może nie błyszczał bo matowy xD) gdyby tylko ten kolorek… aaach i wtedy byłby szczur
Pozdrawiam
kozak…ladnie się wkręca ale na poczatku chyba ci z deka muli, potem słychać jak kopa dostaje. trochę mi się kolorystyka nei podoba ale podziwiam cie za to co robisz w tym skucie
elo … powiedzcie mi o co kaman … wyjechalem sobie na ulice skuter ładnie cisnie lecz gdy jade pewien czas na max to trochę traci moc a jak przykryje trochę filtr to jest sii …
bo nei chce mi się wierzyc ,że dalej za mała dysza … mam 120 filt airbox iglica na srodku gaźnik 17,5 …
co zrobić …??
Chyba oBszył.
Obszycie wypas ;]
Samo obszycie wygląda bardzo ładnie Ale nie wiem czy się będzie dobrze zgrywać z resztą tego szczurka
mumin_, daj photo jak obecnie wygląda skuter, to znaczy z obszyciem
skuter przez , styl tuningu średnio mi się podoba , ale siedzenie zajjjjebiste :mrgreen:
Ale chujowe to obszycie nie podoba mi się to w cale.
Mogło być trochę jaśniejsze i imitować jakby było stare… Jakieś poszarpane krawędzie, łaty czy coś
Miałem kiedyś taki kolor siędzenia na WFM znaczy nie ja tylko mój dziadek…
mumin idziesz w całości w PRL
i fajnie wygląda to ;]]] Jeszcze by się przydała fota całego skutera z tą kanapą
Xarmac napisał:
Mogło być trochę jaśniejsze i imitować jakby było stare... Jakieś poszarpane krawędzie, łaty czy coś ;)
to nie ma wyglądać jak złom tylko jak rat custom , mnie się podoba :D
według mnie to siedzenie też pasuje do rat stylu
Jak ma być rdza, czyli oznaka, że motór się starzeje to i podniszczone siedzenie Takie jest moje zdanie…
[ Dodano: 14-06-2009, 21:32 ]
Znaczy się nie ma się rozpadać od razu Tylko takie małe detale zrobić na nim
jak się sprawuje ten licznik koso ? ma obrotomiećz ? bo się zastanawiam na kupnem
z tego co wiem to strasznie przekłamuje bo pokazuje muminowi około 90 km/h v-max a przecież ten slider więcej co 70 km/h realne nie wyciągne <buahaha>. Oczywiście ma obrotomierz, niebieskie podświetlenie, pamięć prędkości maksymalnej itp. ogólnie mumin jest z niego zadowolony …
dzieki jak przeklamuje to chyba można zmienić obwod kola zeby pokazywal realne predkosci.
no to tak dzis zamowilem sobie wydeszek tecnigas rs2 do sliderka …
A jakie masz jeszcze plany co do optykiż
zakładam seryjny przod z siatka zamiast lampy …
no i w zime pomalowac to padło i wypolerowac podstawy felg i to chyba tyle …