chujowo chodzi, gaźnik nie wyregulowany
Po czym to wnioskujesz …?
to prawie nie jedzie , jakie osiągi i jaki masz teraz setup napisz
tez mam takie wrażenie ze to słabo idzie
Z filmiku nie można nićzego wywnioskowac bo nie ma na nim niczego widac … Skuter fakt nie jest jeszcze wyregulowany do konca ale zbiera się przyzwoicie jak wkreci się na obroty i można to uslyszec na filmiku … Co do osiagow to na razie nie wiem
Ale muli… Słabo się wkręca… I kto to mówi, że ma wariator sport i cośtam? bla bla
nie wiem moze wy zapierdala*** po dziurach na full gaz ja nie … :roll: a potem jak wyjechalem na rowne to dobrze slychac ze wkreca się ladnie na to 10500 obr i ciagnie az milo …
[ Dodano: 04-05-2009, 14:32 ]
nagramy filmik na plaskim asfalcie i zobaczycie ze jestescie w bledzie … :mrgreen:
mumin_, to nagrywaj ten filmik
Dla mnie ładnie idzie w sumie po dziurach nie miałeś gdzie mu dawać po pizdzie Troszkę j**ie zazdrością na tym forum jak się czyta temat pozdro
Tak teraz patrzę na fotki Slidera i doszedłem do wniosku, że ten pomarańczowy nie pasuje do rata i czarnego… Zostawiasz taką Jakie następne plany?
Zostawiam tak … Wedkug mnie pasuje … Moze w przyszlosci będzie caly w zielonym matt ale na razie nie …Plany to lagi od roxa i wyregulować … Chce wreszcie tym pojezdzic … ;D
To zobacz na youtube przykładowo jak jedzie koleś Hayką 300+ ale z kamerą na hełmieć …
Dałbym max 100km/h …
A poza tym: On lubi taki styl, chce być inny niż wszystkie … robi sam, a nie plug&play …
Dla mnie piękny skuterek
Do Dolara pokaż swój skuterek to go trochę pojezdzimy… masz tyle do powiedzenia to teraz my się wypowiemy!
co do ratu to nie mam zdania, nie powala mnie to na kolana ani brzydkie tez nie jest :D, ale nadkole kolorystka i krzyż maltański mi się bardzo podobają
filmik byl nagrywany u mnie na placu a jest tam w hu& krzywo i dziury wiec nie cisnelem mu a pozniej jak wyjechalem na plaskie to slychac ze wkreca się na obroty i ladnie idzie …
mumin_, FILMIK!!
Właśnie, daj dowód dolarkowi. Masz GPSą Nagraj filmik z gpsem.
Moim zdaniem to ładnie ta maszyna idzie, potem słychać jak się wkręca mumin wam potwierdzi to filmikiem na gładkiej powierzchni
Ja też tak uważam ale nie miał dawać niby po dziurach max gazu na takim tunie ? A potem się dziwią,że w chińczykach ramy pękają Po tym widać,że się wkręca na obroty
Ogólnie ładny skuterek podoba mi się kolorek i fele od roxa
Ma to coś…
Jak dobrze pojdzid to w weekend dam filmik bo pogoda jest u mnie taka ze nawet nie chce z domu wychodzic …