Jakie mamy akutalnie rangi użytkowników? Może by je pozmieśniał na jakieś zabawne? Będzie weselej na forum :mrgreen:
Jestem za ;p
Też popieam ten pomysł :-/
W ogóle temat trochę odbiega, ale kr??y w tych okolicach. Czemu jak jesteś riderem np to nie ma się jeszcze kolorowego nicka. Od kiedy to jestą
Też się przy??czam, było by lepiej
bodajże od 120 postów. ?wieśak,rider itd się zmienia, a kolor to nie wiem czy jest jakiśpo tym fioletowym.
PodLy napisał:
a kolor to nie wiem czy jest jakiśpo tym fioletowym.
Chyba jest czerwony jak już masz wymiatacza, ale od kiedy jest wymiatacz to się admina trza zapytać.
To żem napisać, tzn o tych rangach ale ja nie wiem, Regis chyba zapadł w sen wakacyjny :mrgreen:
nikomu te rangi nie potrzebne wiec można daćjakieś zabawne
Wszyscy są za ale czy ktoś wymyślił nazwy nowych rang??
można zmieniał np co 150 postów nową rang? i kolor.
Rangi można wymyśleć, każdy rzuci conajmniej po 3 rangi, później wybierze się najlepsze i ułoży “chronologicznie”.Tylko najpierw niech mod albo admin wyrazi na to zgode
Nowy - od 0 do 79
Mażomówny -od 80 do 149
Dyskutant - od 150 do 249
Gaduża - od 250 do 449
Orator - od 450 do 899
Uzale?niony od forum - od 900 do 1499
Mistrz - od 1500
Ja Proponuje tak. Co wy na to?? :mrgreen:
Mi po głowie chodzi jakiśtuner motorynki, kierowca kombajnu etc widziałem fajne propozycje na forum malagi tylko abonamentu nie zap?acili i zablokowali forum…
dobrePodLy napisał:
tuner motorynki, kierowca kombajnu etc
No jakoś śmieszniej niż gaduża. Nie wiem szalony traktorzysta można by jeszcze :-P
zacznijmy może od woźnego;p albo kierowca chińskiej kosiarki;p
Kierowca taczki
Ustalcie co pasuje my wprowadzimy.
To weź Regis zapodaj jakieś kozackie rangi i w ogóle kto chce niech poda 5 rang i potem zrobimy ankiete
beztroski posiadacz 2oo doświadczony tuner motorynek kat komarków szalony wulkanizator optany forumowicz Tyle do głowy wpadło, można to jeszcze skorygował, bo na szybko było. I niech ktoś ruszy głowę, bo każdy chce miećrangi a nikt nic nie myśli.