Rangi użytkowników

a może też pojemnośći takie jak np 50ccm 70ccm 100ccm 125ccm 200ccm itd. może nie śmieszne ale mi się podoba :slight_smile:

Moim zdaniem pojemności odpadają ;p to musi był coś śmiesznego Dobre z tym szalonym wulkanizatorem :509:

Może operator koparki ręcznej Na razie nic mi nie przychodzi do głowy :wink:

beztroski posiadacz 2oo doświadczony tuner motorynek kat komarków szalony wulkanizator optany forumowicz

Kata komarków można by zamienić na fanatycznego traktorzystą, jakoś teraz jak na to patrzę to lepiej brzmi.

tunera można by zmienić na bezsenny tuner albo napisać po prostu zamiast tuner to “tjuner”

[ Dodano: 2008-08-05, 13:39 ]
Albo Ghost Rider

Jak dla mnie to te rengi Nitro mogę był :wink:

Nitro napisał:

Kata komarków można by zamienić na fanatycznego traktorzystą, jakoś teraz jak na to patrzę to lepiej brzmi.

traktorzysta jakoś mi nie podchodzi... To nie ma nic wspólnego z motorkami A reszta firstklasa :mrgreen:

Przegłosowane :smiley: Zmieniamy rangi na te co podaż Nitro :slight_smile:

Nie Marian nie widziałem Twojej nowej sr-ki

No to kiedy wkoncu beda te nowe rangi?

Napisałem do Regisa na PW w tej sprawie… Poczekamy zobaczymy :wink:

jak dostaniesz juz jakos wiadomosc napisz tutaj xD

Raczej juz nie napisze :lol:

Dlaczego ma nie napisać???
Co właściwie z tymi rangami bo regis chyba nie jest na razie zbyt chętny do wprowadzenia rang

Bo ma 5 ostrzeżeń? :stuck_out_tongue:

" [Wto 17:11] Regis: jo?! stworzcie temat o nowych rangach, gdzie dajcie ze 4 rozne grupy rang i ankiete.
[Wto 17:11] Regis: i wstawie te, ktore w tydzien dostan? największą liczbą głosąw"
zaraz założe chyba ze juz ktos to zrobić

[ Dodano: 2008-08-29, 16:19 ]
tylko dajcie przykłady ja je poukładam i założe temat żeby porządek był.