Moja propozycja jest taka. Z racji że nikt nie podaje grupami, wybrałem to co moim zdaniem jest śmieszne i dodażem paręswoich, lub pomieszaćem. Jeśli komuś się nie podoba - trudno. Był czas na wybieranie, nikomu się nie chciało. Proponują, aby głosowałczy jesteśmy ZA tym pomysłem czy PRECIW. Jeśli piszemy posta, głosujemy w ankiecie. I na odwr?t.
szalony wulkanizator
nabywca suszarki
beztroski posiadacz 2oo
kierowca chińskiej kosiarki
kat komark?w
do?wiadczony tuner motorynek
psychiczny zab?jca 4suw?w
mistrz jazdy z kołem w plecach
jestem za podobaja mi się Twoje rangi tylko kat k?mark?w z lat 80tych niech będzie poprostu kat komark?w i będzie git ![]()
dla mnie ok.
Ale ankiety nie ma ;d
Tylko mi tu prakuje takiego stopniowania… pewnej hierarchi…
Ale pomysł spox ![]()
oj bo zem kur*a zapomniaż:P czekajcie chwile
chłopaki Ci co pisali juz posty poglosujcie w ankiecie;p
Jestem za daje głosa na TAK :oops:
Super te rangi ![]()
świetnie ![]()
Sam bym lepszych nie wymyśliż…oczywiście oddam głos na TAK ![]()
oczywiście że TAK, tylko trzeba ustalić co ile postów mają się zmieniał te rangi
proponuje 150
Fajnie wymieszańc. Głosują na TAK :lol:
Ja uważam tak jak jacob555, według mnie nabywca suszarki powinno był przed szalonym wulkanizatorem Ogólnie proponuje taką kolejność: nabywca suszarki kierowca chińskiej kosiarki beztroski posiadacz 2oo szalony wulkanizator kat komarków psychiczny zabójca 4suwów doświadczony tuner motorynek mistrz jazdy z kołem w plecach Według mnie w takiej kolejności powinny był rangi, tylko ustalić która od ilu postów i można wprowadzać, głos oczywiście na TAK
można jeszcze jakąś super rangą wprowadzić, np. jak ktoś osięgnie najwyższą rangę czyli mistrz jazdy z kołem w plechach i po napisaniu dodatkowo 1000postów lub osięgnięciu np. 500godzin na forum dostaje rangę “stoi szybciej niż Ty jedziesz” :lol:
ja jestem za
super te rangi tylko w kolejności tej co napisać Mafioz
Ciekawie ujoże? :-D jestem Za. A wiec Kiedy możemy spodziewać się nowych rangąMafioz napisał:
stoi szybciej niż Ty jedziesz
Za 3 dni i 20 godzin kończy się ankieta. Reszta zależy od admina i modów.
Rangi mogłyby zmieniać się co 100 postów
Jak dla mnie gites ![]()
rangi powalają .jestem za :mrgreen:
:mrgreen: ![]()
mówiłem żeby pisać kto jest za a kto przeciw i dlaczego no ale wam coś mówił a jak komuś się nie podobają to mógł wymyślił własne tylko z tego polacy ze tylko narzekać potrafił. pozdro :->