Moja propozycja jest taka. Z racji że nikt nie podaje grupami, wybrałem to co moim zdaniem jest śmieszne i dodażem paręswoich, lub pomieszaćem. Jeśli komuś się nie podoba - trudno. Był czas na wybieranie, nikomu się nie chciało. Proponują, aby głosowałczy jesteśmy ZA tym pomysłem czy PRECIW. Jeśli piszemy posta, głosujemy w ankiecie. I na odwr?t.
szalony wulkanizator
nabywca suszarki
beztroski posiadacz 2oo
kierowca chińskiej kosiarki
kat komark?w
do?wiadczony tuner motorynek
psychiczny zab?jca 4suw?w
mistrz jazdy z kołem w plecach
jestem za podobaja mi się Twoje rangi tylko kat k?mark?w z lat 80tych niech będzie poprostu kat komark?w i będzie git
dla mnie ok.
Ale ankiety nie ma ;d
Tylko mi tu prakuje takiego stopniowania… pewnej hierarchi…
Ale pomysł spox
oj bo zem kur*a zapomniaż:P czekajcie chwile
chłopaki Ci co pisali juz posty poglosujcie w ankiecie;p
Jestem za daje głosa na TAK :oops:
Super te rangi
świetnie
Sam bym lepszych nie wymyśliż…oczywiście oddam głos na TAK
oczywiście że TAK, tylko trzeba ustalić co ile postów mają się zmieniał te rangi
proponuje 150
Fajnie wymieszańc. Głosują na TAK :lol:
Ja uważam tak jak jacob555, według mnie nabywca suszarki powinno był przed szalonym wulkanizatorem Ogólnie proponuje taką kolejność: nabywca suszarki kierowca chińskiej kosiarki beztroski posiadacz 2oo szalony wulkanizator kat komarków psychiczny zabójca 4suwów doświadczony tuner motorynek mistrz jazdy z kołem w plecach Według mnie w takiej kolejności powinny był rangi, tylko ustalić która od ilu postów i można wprowadzać, głos oczywiście na TAK można jeszcze jakąś super rangą wprowadzić, np. jak ktoś osięgnie najwyższą rangę czyli mistrz jazdy z kołem w plechach i po napisaniu dodatkowo 1000postów lub osięgnięciu np. 500godzin na forum dostaje rangę “stoi szybciej niż Ty jedziesz” :lol:
ja jestem za super te rangi tylko w kolejności tej co napisać Mafioz
Ciekawie ujoże? :-D jestem Za. A wiec Kiedy możemy spodziewać się nowych rangąMafioz napisał:
stoi szybciej niż Ty jedziesz
Za 3 dni i 20 godzin kończy się ankieta. Reszta zależy od admina i modów.
Rangi mogłyby zmieniać się co 100 postów
Jak dla mnie gites
rangi powalają .jestem za :mrgreen:
:mrgreen:
mówiłem żeby pisać kto jest za a kto przeciw i dlaczego no ale wam coś mówił a jak komuś się nie podobają to mógł wymyślił własne tylko z tego polacy ze tylko narzekać potrafił. pozdro :->