Rangi użytkowników cz.2

Moja propozycja jest taka. Z racji że nikt nie podaje grupami, wybrałem to co moim zdaniem jest śmieszne i dodażem paręswoich, lub pomieszaćem. Jeśli komuś się nie podoba - trudno. Był czas na wybieranie, nikomu się nie chciało. Proponują, aby głosowałczy jesteśmy ZA tym pomysłem czy PRECIW. Jeśli piszemy posta, głosujemy w ankiecie. I na odwr?t.

szalony wulkanizator
nabywca suszarki
beztroski posiadacz 2oo
kierowca chińskiej kosiarki
kat komark?w
do?wiadczony tuner motorynek
psychiczny zab?jca 4suw?w
mistrz jazdy z kołem w plecach

jestem za podobaja mi się Twoje rangi tylko kat k?mark?w z lat 80tych niech będzie poprostu kat komark?w i będzie git :wink:

dla mnie ok.
Ale ankiety nie ma ;d

Tylko mi tu prakuje takiego stopniowania… pewnej hierarchi…

Ale pomysł spox :smiley:

oj bo zem kur*a zapomniaż:P czekajcie chwile
chłopaki Ci co pisali juz posty poglosujcie w ankiecie;p

Jestem za daje głosa na TAK :oops:

Super te rangi :smiley:

świetnie :smiley:

Sam bym lepszych nie wymyśliż…oczywiście oddam głos na TAK :wink:

oczywiście że TAK, tylko trzeba ustalić co ile postów mają się zmieniał te rangi

proponuje 150

Fajnie wymieszańc. Głosują na TAK :lol:

Ja uważam tak jak jacob555, według mnie nabywca suszarki powinno był przed szalonym wulkanizatorem Ogólnie proponuje taką kolejność: nabywca suszarki kierowca chińskiej kosiarki beztroski posiadacz 2oo szalony wulkanizator kat komarków psychiczny zabójca 4suwów doświadczony tuner motorynek mistrz jazdy z kołem w plecach Według mnie w takiej kolejności powinny był rangi, tylko ustalić która od ilu postów i można wprowadzać, głos oczywiście na TAK :slight_smile: można jeszcze jakąś super rangą wprowadzić, np. jak ktoś osięgnie najwyższą rangę czyli mistrz jazdy z kołem w plechach i po napisaniu dodatkowo 1000postów lub osięgnięciu np. 500godzin na forum dostaje rangę “stoi szybciej niż Ty jedziesz” :lol:

ja jestem za :stuck_out_tongue: super te rangi tylko w kolejności tej co napisać Mafioz

Mafioz napisał:

stoi szybciej niż Ty jedziesz

Ciekawie ujoże? :-D jestem Za. A wiec Kiedy możemy spodziewać się nowych rangą

Za 3 dni i 20 godzin kończy się ankieta. Reszta zależy od admina i modów.

Rangi mogłyby zmieniać się co 100 postów

Jak dla mnie gites :smiley:

rangi powalają .jestem za :mrgreen: :stuck_out_tongue: :smiley: :mrgreen: :smiley:

mówiłem żeby pisać kto jest za a kto przeciw i dlaczego no ale wam coś mówił a jak komuś się nie podobają to mógł wymyślił własne tylko z tego polacy ze tylko narzekać potrafił. pozdro :->