No to w koncu kiedy te nowe rangi będą??
Ostano dużo rzeczy nowych na forum miało być, rangi, galeria ale n arazie ani widu ani słychu
O galerii to ja już słyszałem jak tylko tu założyłem konto
[ Dodano: 2008-10-01, 19:38 ]
:!: :!: :!: MODY :!: REGIS :!: ROBIÆ RANGI I GALERIĘ :!: :!: :!:
No bo to przez ta zmiane serwera. Wsyztskiego naraz nie zrobią przecież
To co wolicie mieć te “krzaki” czy jakieś tam nowe rangi Chyba najpierw trzeba wszystko z kodowaniem uporzadkowac, wszystkiego naraz się nie da zrobić…
Z tego co wiem to rangi i galeria były proponowane przed przenoszeniem serweru. Co do galerii, OK - to dużo roboty, ale przy rangach to chyba nie trzeba się tak napracować
Rangi macie
Galeria w drodze.
Kodowanie najpierw.
No teraz to jest cool
Tylko napisz jeszcze może co ile postów te rangi się zmieniają, albo od ilu postów jest jaka rangaż
No właśnie ja bym proponował co 100-130 postów
a tak szczerze no fajne rangi ale aż tak bardzo wam zależy ?? żeby zmieniało się parę literek nad avatarem?? jak przeskoczy ranga to będzie niespodzianka ,a tak trafi się jeszcze jakiś spamer (nie mowie o was ) i se pomyśli ,oho jeszcze tylko 2 posty i zmieni mi się ranga pójdę coś gdzieś jeszcze dopisze na siłę
Mnie rto mało obchodzi jaką mam rangę Ale śmieszne te nowe np. moja: kierowca chińskiej kosiarki :mrgreen:
no ale w końcu zostały wprowadzone;d;d niby wiele nie zmieniają ale weselej się robi forumowiczowi jak sobie tak poczyta;p
Przynajmniej cos z pomyslel, wiadomo, ze nic nigdy nie bedize wszystkim pasowalo, ale jak widac z ankiety wiekszosci się podoba, mi takze. Przynajmniej nie sa takie czerstwe ze gwiazdka, 2, 3 itp. albo jakieś typu nowicjusz, zaawansowany itp.
fajne te nowe rangi ale wie ktoś już co ile się zmieniają
a czy to wazne??Wojtekwlkp napisał:
wie ktoś już co ile się zmieniają
Jasiu226 napisał:
a czy to wazne??
nie ale warto wiedzieć :-P
Jak się zmieni to będziesz wiedzial, teraz przemawia przez Ciebie spamerstwo. Lepiej się go wystrzegaj :mrgreen:
właśnie ja też bym chciał wiedzieć. ale niech te rangi już takie będą są nawet nawet
A kolory nicków, będą zmienione bo na razie są dopasowane do starych rang…
Kolory są dopasowane do grup