Kurwa człowieku ;/ Idź się dalej baw w piaskownicy ;/ Bo na jednośladzie jescze komuś coś zrobisz ;/
Gościu poprostu sprzegło ci nie łapie:PAlbo robisz przegazówke albo na rower się przesądz
siwy24 napisał:
albo na rower się przesądz
Nie bo żeby przerzutka weszła trzeba pe.dałować... Nie można w miejscu przerzucić :DD
RudY napisał:
siwy24 napisał:
albo na rower się przesądz
Nie bo żeby przerzutka weszła trzeba pe.dałować... Nie można w miejscu przerzucić :DD
buahahaha
W sumie RudY dał dobry przykład ;p Bo w moto raczej nie powinno się zmieniać biegów jak stoimy, ale raczej podczas jazdy I tak jak w rowerze - jedziesz, zmieniasz
Shakin napisał:
Bo w moto raczej nie powinno się zmieniać biegów jak stoimy
1. Ale można ...
2. Zmienia się podczas dojeżdżania już przecież ...
Ad 1. Można, ale to jest niekoniecznie zdrowe dla skrzyni
Ad 2. A ten koleś nie pisał w koncu o tym, ze mu blokuje jak dojeżdza czy jak stoi pod światłamiż ;p
Po prostu mu się jebie sprzęgło i dlatego nie może redukować No albo coś ze skrzynią, ale tego już nie wiem.
no iczemu od razu na mnie bluzgaicie jak pewnie mam cos ze skrzynia ? -.- jak kupiłem to tak bylo -.-
ja to rozumiem o czym wy pisaliscie. ale jak teraz mam zepsuta te skrzynie to można powiedziec ze nie mogę jezdzic bo jak będzie trzeba szybko zahamowac to nie zdaze zredukowac biegow no a jak stoje na tych swiatlach to nie mogę na miejscu redukowac bo blokuje ;s
Spróbuj tak jak napisałem ;/
LOL >< Ale …
Zresztą nie ważne ><
Shakin napisał:
Spróbuj tak jak napisałem ;/
czyli ? odp pls i juz daje spokoj. można zamknac po tym.
Przeczytaj wszystko pięć razy od początku to może zrozumiesz.
Jak nie zrozumiesz to może chcesz kupić mojego crackeraż
nie będzie problemu na światłach.
To nie giełda / RudY
jacy niektórzy są tępi!! redukuj biegi jak dojeżdżasz do świateł przecież nie stajesz w miejscu!!
wrócę do tych świateł:
A żółtego światła po drodze nie maż! Jak widzisz, że za chwilę się czerwone zapali, to logicznie myślac już powinieneś zacząć redukować.
Dla przypomnienia: na “późnym zielonym” nie powinno się jechać.
siwy_fact, a może on robi endosa i się zatrzymuje(stunter)
Favete, czyli cofnij się o kilka postów!
A ja przypomnę, Spróbuj dodać gazu i wtedy w miejscu zmienić bieg.
Kurwa… :shock: Jak nie zdążysz redukować to wjeb się na skrzyżowanie, może zdążysz :evil:
:570:
ja pierdole ten człowiek jest tak tępy ze lepiej niech nie siada na moto bo zabije siebie albo co gorsza zabije kogoś!!
Po pierwsze to dziecko jest od cb starsze, a po drugie to skąd pewność że nie jeździł biegówką?